Prenos toplote natisnjeni 20 mm* * 90 cm drobno/mala naročilo po meri vrvica za opaljivanje tega logotip, ki je natisnjena sublimated vrvica za opaljivanje tega poceni poslovnih trak Prenos toplote natisnjeni 20 mm* * 90 cm drobno/mala naročilo po meri vrvica za opaljivanje tega logotip, ki je natisnjena sublimated vrvica za opaljivanje tega poceni poslovnih trak Prenos toplote natisnjeni 20 mm* * 90 cm drobno/mala naročilo po meri vrvica za opaljivanje tega logotip, ki je natisnjena sublimated vrvica za opaljivanje tega poceni poslovnih trak

Prenos toplote natisnjeni 20 mm* * 90 cm drobno/mala naročilo po meri vrvica za opaljivanje tega logotip, ki je natisnjena sublimated vrvica za opaljivanje tega poceni poslovnih trak

€178.02
Na zalogi
s22551

  • VELIKOST: 2.0X90CM
  • material: Poliester
  • Blagovna Znamka: Muuge
  • Številka Modela: ERk-128

  • prenos toplote natisnjeni 20 mm* * 90 cm drobno/mala naročilo po meri vrvica za opaljivanje tega logotip, ki je natisnjena sublimated vrvica za opaljivanje tega poceni poslovnih trak

    Material:poliester

    Dimenzije: 20MMX90CM

    Logo: silk screen eno barvo na eni strani ali sublimacijski tisk opaljivanje tega

    Dodatna oprema:kovinski vrtljivi kavelj

    MOQ:200pcs

    Opomba:

    A. Vse velikosti pribor se lahko spremeni, kot je na zahtevo stranke.Smo strokovno meri zanke tovarne,katere koli velikosti,vse barve,vse logotip se lahko natisne.

    B. Če ga je treba sprejeti hitro obrnil,prosimo, sporočite nam,mi lahko kratek čas v bomo v najkrajšem možnem času.

    Naši Trgovini:

    Dostava:

    1. Preverili bomo vsi blaga pred odpremo ,ne bomo reponsible na po meri dolžnost.

    2. Mi lahko ladja tovor, da po vsem svetu in dobavo različnih dostava načinu za isti izdelek.kot so FEDEX, DHL ali ali OKNA ali HKPOST ali CHINA POST, bomo izberite hiter in zanesljiv način za dostavo .

    3. Če ste zainteresirani elemente, ki jih dobavi ,vendar niste v brezplačna dostava področju , vas prosimo, da se obrnete na nas , mi vam bo dala posebne navedek (vključno ladijski promet ) po vaše naročilo podrobnosti .

    Garancija in politika vračanja:

    Ker blaga, ki je prilagojena,prosimo vas, da nam vse informacije, ko vam bo, da.

    Mi bo splošno graf za stranke potrditev pred proizvodnjo.Če nimate tiskanje datoteke,samo pošlji mi JPG,bomo umetnine brezplačno za vas.

    Bomo poskušali naše najboljše, da storitev, ki jo , poskušali naše najboljše, da bi rešili svoje težave , ki jih dobavi ste zadovoljni blaga, več in več .Zaupajte nam, zaupanje naših najboljših storitev in iskrenost .Hvala.

    Oznake: dt125r, opa2134, id115plus, locor, bech, SERGEJ, w04, rtl8723be, dfs541105fc0t, BINSSAW.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki