V korejskem slogu Enostavno Moonstone Elk Ogrlica Ženski Obesek Plating 925 Srebro Rogovja Ogrlica Choker Božični Okraski V korejskem slogu Enostavno Moonstone Elk Ogrlica Ženski Obesek Plating 925 Srebro Rogovja Ogrlica Choker Božični Okraski V korejskem slogu Enostavno Moonstone Elk Ogrlica Ženski Obesek Plating 925 Srebro Rogovja Ogrlica Choker Božični Okraski

V korejskem slogu Enostavno Moonstone Elk Ogrlica Ženski Obesek Plating 925 Srebro Rogovja Ogrlica Choker Božični Okraski

€8.10
Na zalogi
s23160

  • Tako so izdelki, opp vrečka za pakiranje, brez embalaže polje. Na splošno dan pred 6pm da, isti dan, lahko pošiljajo in 6 točk po tem, ko bi naslednji dan z dostavno.

    Da bi člani v trgovini dobiti ustrezne službe, in da bi se izognili neprijetnih stvari se dogajajo. Obeh straneh, v duhu medsebojnega razumevanja, poštenost, prostovoljnih načelo, skupno, da spoštujejo naslednje pogoje:

    Prvič, trgovina obljube

    Za mene je delitev na neposredne objava podatkov, je odgovoren za to, kot je na primer pojav dejanja in besede so neskladni, neposredno za trgovca izgube, ki jih te spletne strani medveda. Vendar nočejo prevzeti odgovornost za svoje lastne vzroke za izgubo, kot je ni videti na podrobnosti izdelka ter atributi izdelka. Na primer, en obesek ni opremljena z verigo, izdelek nima pakiranje, škatle, velikost izdelka in predstavljati si drugačno, itd. upam, da stranka lahko ogledate več vprašanj.

    Slike izdelkov so v naravi pravi strel, vendar so nekateri od omrežja, vsak poimenovanj so si prizadevati, da se natančno, stranke lahko prepričani, da kupite.

    Ker so informacije pogosto treba posodobiti, kot v državah po tem, ko bi se spremenil, vas bomo o tem nemudoma obvestiti po državi ugotoviti, ali Preklicati naročilo.

    Drugič, države bi zahteve

    Skrbno preverite red, cene, količine, specifikacije, itd., če imate posebne zahteve, treba pravočasno opis.

    Dostava naslov in kontaktni podatki morajo biti točni, v nasprotnem primeru krije posledično povezano izgubo.

    Pravočasno plačilo naročila plačila. Naslednje naročila po treh dneh brez plačila, da se bodo samodejno razveljavi.

    Po prihodu, vas prosimo, preverite blaga, količino, kakovost, specifikacije, itd., če imate kakršne koli težave, se pravočasno obrnite. Če nobenega vprašanja ni, hvala za igro!

    Tretji, drugi sporazumi

    Na dveh straneh, kot skozi druge kontaktne podrobnosti dogovora s pogoji in do konflikta, po dve strani strinjali, da opravljajo.

    Pokvarjena Izmenjava: države v prejetega blaga po 3-7 dni, če je ugotovljeno, res težave s kakovostjo izdelka.

    以维修处理,但是来回的邮资需由客户自行承担,若维修时修成超过 10.00 元的费用问题则由客户承担基本工费。

    商户疑点详解

    A 、产品优势:银饰的材质、与纯银饰品相比的优势

    我司饰品材质均采用进口软白铜与银精炼而成。光泽度似银,即使切割面,一般人也难以分辨。与纯银相比除了价格巨差;高品质的电镀白金层,强加厚银,镀保护膜,表面保色长久,不易褪色。

    B

    C

    专业高端饰品,因为专业,所以专注!

    D

    Oznake: choker zlato, opal nakit, jelena obesek, necklac, Srebro 925, obesek, srebro, jelena obesek, srebro, jelena ogrlica srebrno, jelena srebrna, moose.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki