Zastavo Kantonu Bern Zastavo 3X3FT 90X90CM Banner medenina kovinski luknje

Zastavo Kantonu Bern Zastavo 3X3FT 90X90CM Banner medenina kovinski luknje

€6.61 €6.54
Na zalogi
s23557

  • Jamboru Materiala: Les
  • Uporaba: Šport
  • Zastave & Transparenti Materiala: Poliester
  • Tkanine: Poliester
  • Vrsta: TISKANE
  • Slog: Letenje
  • Blagovna Znamka: PEFECOTO

  • Teža:115g

    Velikost: 90 * 90 cm

    Medenina Kovinski luknje in tudi zajeti gred

    Prednost:Prilagodite

    Zastave se lahko meri,vas Prosimo, da stik z mano o podrobnostih.

    Pošiljke:

    Ko boste pl ace naročilo,prosimo izberite način dostave in plačila za naročila, vključno ladijski promet pristojbina.Bomo poslali izdelke z 15 dni, ko je vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke duo razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

    Pozornost, prosim!Bi prepričani, da je naslov pravilen.Če želite spremeniti vaš naslov, se obrnite na nas.

    RUSKI KUPCI, PROSIMO, BODITE POSEBNO POZORNI!Prosimo, bodite prepričani, da izpolnite polno ime in podrobnosti, izpolnite prejemnika zip kodo!Drugače, vaš paket lahko izgubil ali vrnil!

    Dobavljamo China post Air mail,ga je brezplačna dostava za večino držav,dobavni rok je približno 20-45 dni, in dostavo ti mene Je predvsem posledica post office, vendar če želite, da se predmet, ki hitro ly, smo lahko pošljete po DHL,EMS,UPS,TNT,FedEx.

    Carinski:

    Če tarifni se zgodi, se zgodi,kupec je odgovoren za carinjenje v svoji državi.Smo nesposobni ta ukrep Hvala za razumevanje.

    Vrnitev in povračilu stroškov

    Nudimo 100% Garancijo na vse izdelke, ki jih prodajajo.Če najdete kakršen koli problem, o naših izdelkov, nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu blaga.prosim, ne vračajo ali odpiranje povračilo denarja, preden se obrnete na nas, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.Negativne povratne informacije, lahko ne reši nobenih težav, je lahko za posledico izgubo za naju oba.Hvala~~

    Vse elemente morate vrniti v PRVOTNO STANJE, ali bomo zavrne, da bi nadomestila.

    Kupec je odgovoren za vse stroške prišlo v proces, ki se vračajo.

    Barvna Neusklajenost

    Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,backgroung itd.Vendar,če mislite, da postavka prejeta v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

    Povratne informacije

    Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste satisified z našo opremo in storitve.

    Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

    Uživajte nakup blaga od moje trgovina, upam, da bomo lahko sodelujejo med seboj, moj dragi prijatelj!

    NAJLEPŠA HVALA !

    Oznake: diy led stolp, iptv svetu 4 k full hd, kanton stolp, neo pro tv naročnino, koda smart tv, avto zastava, katalonija zastavo, kovanec za švicarski, zastave na steno, zastavo lgbt.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki