10pcs CZ noge distančniki za ženske DIY nakit dodatki S34

10pcs CZ noge distančniki za ženske DIY nakit dodatki S34

€14.41 €13.69
Na zalogi
s23939

  • Nakit Ugotovitve Tip: Distančniki
  • Postavka Vrsta: Nakit Ugotovitve
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • material: legirano

    barva: Srebrna

    tip: noge distančniki

    količina: 10pcs

    Sprejeti načini plačila :

    Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na Soaring.si v prihodnosti

    Kako plačati s kreditno kartico :

    Če vaše naročilo, izberite kreditno kartico, ki jo želite plačati s in boste preusmerjeni na varno plačilno stran.Nato upoštevajte navodila na zaslonu.

    Kako plačati z bančnim Nakazilom :

    1.Na checkout stran, izberite Bančno Nakazilo, kot način plačila. 2.V Banki Prenos Informacij oddelek, boste videli, Depozitni račun informacije, ki jih potrebujete za prenos plačil. 3.Prosimo, da natisnete oddelku vsebujejo svojo Banko Prenos Podatkov. 4.Pojdite na vaš bančni prenos vaše plačilo.Prinesite natisnjene Banka Prenos Informacij in pokazal, da je bančni uradnik preden vaše plačilo.Ko končate, se vaše plačilo bo potekala varno na Depozitni račun. 5.Če je stanje vašega naročila, se ni spremenilo, da 1Cbuyer je plačal bi 1D 5 dni po 19ve plačana, se obrnite na nas 6.Ko uporabljate bančni prenosi, prosimo, prenos dovolj denarja za kritje vseh bank service fee.To bo zagotovilo, da nas prejme vaše celotno plačilo in vam bo pomagal izogniti denarna izguba zaradi nadomestil ali spore.

    Način Dostave

    Smo Ponavadi Zagotavljajo Brezplačno dostavo, E-pošta Standardne Dostave, Ki Običajno Traja 15-35 Delovnih Dni Za Dostavo.Dostava po EMS,DHL,UPS ali FEDEX, So na Voljo Tudi, Če Si Želite Plačati doplačilo ali Vaše Naročilo lahko Dosežejo Veliko Količino.Če Vaše Blago Zamudili ali pa je Poškodovana.Prosimo, da Nas kontaktirate Prosto ASAP.

    Oznake: bodi brezšivne, 75 ohmski antenski fm, kabel bombaž vosek, telo phicen, distančnik standoff, Distančnik, s07c, m3 distančnik, m3u, kabel vosek.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki