Za Wiko Lenny 3 Litchi Teksturo Horizontalno Flip Usnjena torbica z Magnetno Sponko & Imetnik & Reže za Kartice & Denarnice(Bela) Za Wiko Lenny 3 Litchi Teksturo Horizontalno Flip Usnjena torbica z Magnetno Sponko & Imetnik & Reže za Kartice & Denarnice(Bela) Za Wiko Lenny 3 Litchi Teksturo Horizontalno Flip Usnjena torbica z Magnetno Sponko & Imetnik & Reže za Kartice & Denarnice(Bela) Za Wiko Lenny 3 Litchi Teksturo Horizontalno Flip Usnjena torbica z Magnetno Sponko & Imetnik & Reže za Kartice & Denarnice(Bela) Za Wiko Lenny 3 Litchi Teksturo Horizontalno Flip Usnjena torbica z Magnetno Sponko & Imetnik & Reže za Kartice & Denarnice(Bela) Za Wiko Lenny 3 Litchi Teksturo Horizontalno Flip Usnjena torbica z Magnetno Sponko & Imetnik & Reže za Kartice & Denarnice(Bela)

Za Wiko Lenny 3 Litchi Teksturo Horizontalno Flip Usnjena torbica z Magnetno Sponko & Imetnik & Reže za Kartice & Denarnice(Bela)

€6.26
Na zalogi
s25354

  • Značilnosti: Horizontalna Flip, Denarnice, Z Držalom, Z Režo Za Kartico
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Združljiv Blagovne Znamke: Za wiko lenny 3
  • Design: Navaden
  • Blagovna Znamka: haweel
  • Vrsta: Flip Case

  • Slike 1. Trendy: zaradi pretkani načrt, kot so litchi teksturo, PU in PC kombinacijo modela, ta element lahko izpolnjujejo večino strank potrebe prosto, in tako je priljubljena pri številke telefona uporabnikov. 2. Funkcionalna: kombinacija primeru lahko fit telefon dobro in naredi veliko razliko v zaščiti vaš za Wiko Lenny 3 iz nič, šok, slip, ko ste s športom. 3. Priročno: vsi gumbi in vrata so na voljo.Slušalke luknjo, polni vrat, fotoaparata in drugih gumbi so pridržane considerately. 4. Prenosni: to je nepotrebno za vas, da odstraniš ko za Wiko Lenny 3 postavi, saj je izdelan iz visoko kakovostnih PU + materialu PC, tako lahki in predstavlja slim profil naprave. 5. Trajno: za dobre rezultate in visoko kakovost, to lahko dela za dolgo časa. 6. Stroškovno učinkovito: zelo primerna cena, ki so bile določene za primer.To je cenovno ugoden izdelek.Splošni Material PU Usnje, PC Predmet Teksturo Stilov Horizontalno Flip, Denarnice, Z Imetnik S Kartico v Režo za Uporabnika Za Vsakogar Velikost 15.1 * 8.4 * 1.8 cm Masa 55 g Paket Vključuje Paket Vsebina 1 x Primer

    Oznake: 164 black bandit, 165hz ips zaslon, baby barette veliko, dojenček kopanje uho, 165mm hollowtech, baby kopalni plašč ban ki, 9d zaščitnik a70, 160x200x30 draps, 162053c pogovor.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki