Dawan Rezervnih Rebra Glavnik Za Velike Ukrivljen Polmeseca Glavnik Ukrivljen Pričeska Glavnik Strokovno Puhasto Artefakt Za Frizerski Salon Dawan Rezervnih Rebra Glavnik Za Velike Ukrivljen Polmeseca Glavnik Ukrivljen Pričeska Glavnik Strokovno Puhasto Artefakt Za Frizerski Salon Dawan Rezervnih Rebra Glavnik Za Velike Ukrivljen Polmeseca Glavnik Ukrivljen Pričeska Glavnik Strokovno Puhasto Artefakt Za Frizerski Salon Dawan Rezervnih Rebra Glavnik Za Velike Ukrivljen Polmeseca Glavnik Ukrivljen Pričeska Glavnik Strokovno Puhasto Artefakt Za Frizerski Salon Dawan Rezervnih Rebra Glavnik Za Velike Ukrivljen Polmeseca Glavnik Ukrivljen Pričeska Glavnik Strokovno Puhasto Artefakt Za Frizerski Salon Dawan Rezervnih Rebra Glavnik Za Velike Ukrivljen Polmeseca Glavnik Ukrivljen Pričeska Glavnik Strokovno Puhasto Artefakt Za Frizerski Salon

Dawan Rezervnih Rebra Glavnik Za Velike Ukrivljen Polmeseca Glavnik Ukrivljen Pričeska Glavnik Strokovno Puhasto Artefakt Za Frizerski Salon

€3.79 €2.73
Na zalogi
s2623

  • Številka Modela: Dawan Rezervnih Reber, Glavnik
  • VELIKOST: 26*8cm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • material: uvožene gume

  • Značilnosti:

    1. Ergonomsko: Holding styling orodja, za ure je naporno, ampak to je ergonomska, ročaj, ki ne drsi, je prikladno, da se držite, to ne bo pnevmatike roko tako hitro, kot druge ščetke.

    2. Spodbuja Rast Las: To hairbrush ima veliko glavo z ukrivljeno obliko, ki omogoča optimalno kontaktnih točk in kotov z lasišča, hkrati pa spodbujati naravne lase olje stimulacije.

    3. Za Vse Vrste Las: uporablja se lahko za moške & ženske, ne glede na tip las.

    Opis:

    Izkušnje neprimerljivo udobje, medtem ko styling.

    Specifikacije:

    Material: Uvožene gume

    Velikost: 26*8 cm

    Paket Je Vključeno:

    1 * Dawan Rezervnih Reber, Glavnik

    Opombe:

    1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

    Oznake: pijani rezervnih reber, rezervni rebra restavracija, južni slog rezervnih reber, rezervni deli rack, japonski rezervnih reber, kako cut rezervnih reber, rezervni deli zakovice, rezervni deli brio, hawaiian rezervnih reber, rezervni rebra vietnamski.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki