Loo Kažejo Mens Welsh Dragon Grafični Dolg Rokav Odraslih, T-Majice Priložnostne Tee Moški Loo Kažejo Mens Welsh Dragon Grafični Dolg Rokav Odraslih, T-Majice Priložnostne Tee Moški

Loo Kažejo Mens Welsh Dragon Grafični Dolg Rokav Odraslih, T-Majice Priložnostne Tee Moški

€15.25
Na zalogi
s26316

  • Spol: MOŠKI
  • Slog: Priložnostne
  • Blagovna Znamka: Lexiu Yibai
  • Rokav Slog: Splošno
  • Postavka Vrsta: Vrhovi
  • Ovratnik: O-Vratu
  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Hooded: No
  • Vrsta Tkanine: Broadcloth
  • Vrhovi Tip: Tees
  • material: Bombaž
  • Rokav Dolžina(cm): Polno

  • Pleče(cm) Prsi(cm) obseg Pasu(cm) Dolžina(cm) Dolžina Rokav(cm) XS - - - - - S - 90 / 35.4 - 71 - M - 100 / 39.4 - 73 - L - 110 / 43.3 - 75 - XL - 120 / 47.2 - 78 - XXL - 130 / 51.2 - 81 - Ena Velikost - - - - - "Velikost mearsured sami,

    včasih ima nekaj napak, vendar vedno v okviru 2 cm." Prosimo, Upoštevajte: To Velikosti, NAM Velikosti, Prosimo, Da upoštevate Velikost Grafikon Spodaj.

    Pranje Nasveti 1.Stisnite vode iz oprati oblačila z rokami nežno, je ležala ravno, da se posuši. 2.Ne zvijajte ali visi suho, da se prepreči deformacija, 3.in podaljšati svoje življenje za pranje znotraj navzven in visi, da se posuši.

    Rebro Ovratnik

    Uvožene.pregled Supersoft in udobne francoske rebro plesti bombaž crewneck.

    32S Česana Bombaž

    Classic T-shirt tkane iz visoko kakovostnega česanega bombaža, z več zank za povečanje vpojnosti in uspešnosti.

    Procesi

    z dvojno iglo vratu in robom.Za veliko udobja, to je posnet vratu in ramenih, rebro pletene manšete.

    Procesi

    Naši izdelki so z omejenimi možnostmi, in zaupanja, ki jih stranke, ker je izjemna tehnika, nove zasnove in zanesljivo kakovost.

    1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic , vam bomo $1 POPUST pri naslednjem naročilu.

    2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno .Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

    1. Priprava Čas: potrebujemo 3-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

    2. Brezplačna Dostava Po Celem Svetu

    3. APO/FPO/varstvo osebnih podatkov Dostava

    Opravičujemo se vam, da P. O. Škatle in vojaške naslove (APO, FPO) ne more ponuditi.Za NAS ozemlja, prosim, pustite komentar, ko boste oddaji naročila.Na primer, če ste bili v Guamu, Puerto Rico, lahko članica Guam, Puerto Rico v državi oddelek.Stranke iz Brazilije naj pusti sporočilo, da nam svojo 11-mestno CPF kot vaši meri potrebuje.O Carinskih Dajatev

    V obravnavo naših kupcev koristi, Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.Prosimo za razumevanje, vendar pa carine je izven našega nadzora ne moremo guarrante ni davek, pristojbino, in ne prevzemajo nobene davčne pristojbine.Vendar bomo vračilo plačila za express dostava(če ste plačani) na vaš račun v roku 24 ur.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.

    Opomba:

    Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.

    Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

    Loo Kažejo spletne trgovine ne prodajo, ki temelji na njihovih odličnih modelov in preverjene zanesljivosti.Tako je kakovost zagotovljena.Prav tako smo QA ekipo, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in poslali.Vendar pa morate, da potrdite svojo obleko velikosti skrbno pred nakupom ( velikost, meritve bodo pokazali v nadaljevanju posamezne elemente ).

    Pozornost je : ne moremo sprejeti izmenjavo ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano.

    Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave:

    *Številko naročila

    *Element je SKU število

    *Slike z napako kroglice.

    Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

    Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, od Omogoča Srajco, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

    Zahteve: 1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum. 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. 3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec

    Oznake: dragon ženska, dragon vrh ženske, Dragon Tiskanja, dragon rokavi ženske, dragon očesa vrh, dragon ženske, dragon kawaii, dragon tshirt ženske, dragon majica s kratkimi rokavi ženske, dragon očesa.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki