1pc 9005/HB3/H10 LED Smerniki LED Luči za Meglo Spredaj Žarnice Žarometa, Zamenjava žarnice za Razsvetljavo Skupščina Avto Oprema Avto Styling 1pc 9005/HB3/H10 LED Smerniki LED Luči za Meglo Spredaj Žarnice Žarometa, Zamenjava žarnice za Razsvetljavo Skupščina Avto Oprema Avto Styling 1pc 9005/HB3/H10 LED Smerniki LED Luči za Meglo Spredaj Žarnice Žarometa, Zamenjava žarnice za Razsvetljavo Skupščina Avto Oprema Avto Styling 1pc 9005/HB3/H10 LED Smerniki LED Luči za Meglo Spredaj Žarnice Žarometa, Zamenjava žarnice za Razsvetljavo Skupščina Avto Oprema Avto Styling 1pc 9005/HB3/H10 LED Smerniki LED Luči za Meglo Spredaj Žarnice Žarometa, Zamenjava žarnice za Razsvetljavo Skupščina Avto Oprema Avto Styling 1pc 9005/HB3/H10 LED Smerniki LED Luči za Meglo Spredaj Žarnice Žarometa, Zamenjava žarnice za Razsvetljavo Skupščina Avto Oprema Avto Styling

1pc 9005/HB3/H10 LED Smerniki LED Luči za Meglo Spredaj Žarnice Žarometa, Zamenjava žarnice za Razsvetljavo Skupščina Avto Oprema Avto Styling

€4.11 €3.33
Na zalogi
s26658

  • Modela Avtomobila: Univerzalni
  • Blagovna Znamka: Vehemo
  • barvna temperatura: 6000K
  • Moč: 72W
  • Znamka Vozila: Univerzalni
  • Postavka Vrsta: Izvor Svetlobe
  • Napetost: 12V

  • US $ 5.20 /kos US $ 1.13 /kos US $ 2.86 /kos US $ 4.32 /kos US $ 1.53 /kos US $ 1.94 /kos US $ 0.64 /kos US $ 3.56 /kos

    Specifikacija:

    Material: aluminij zlitine

    Slog (model):9005/HB3/H10

    Vir svetlobe: LED

    Svetloba, barva: bela

    Količina: 1pc

    Napetost: DC 9V - 32V

    Moč: 72W

    Svetilnost: 8000lm

    Temperatura barve: 6000K

    Stopnjo zaščite: IP67

    Fit model: univerzalni model

    Življenje: > 30000 ur

    Certificiranje: CE/FCC/ROŠ

    Delovna temperatura: -40--+80°C

    Velikost: 83*35*35-MM

    High performance LED avtomobilski žarometi, ki ni samo za high-end avtomobilov, vse več.Samo slovo od sveče luči.

    Svetlost poveča do 200%, 6000k čisto bela, nedestruktivno in hitro namestiti, jasnejše žarek vzorec brez bleščečega.

    Ne samo, da lahko jasno videli, lahko pa tudi jasno razvidno za druge.Močno poveča vidljivost v dežju in megli dan in pustite, da voznik se počutijo bolj udobno.

    Instant svetlobe navzgor, da bi se izognili različnih nenadnih dogodkov, kot so vožnje v predoru temno, ki vam počutijo varnejše med vožnjo zunaj.

    Preprosti, stabilni, koncentrat več svetlobe in zagotovitev varnejše.

    Paket Vključuje:

    1Pc X Avto LED Smerniki

    1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, PayPal, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

    2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

    3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

    1. Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 5 delovnih dni po plačilu potrjena.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli napačne ali ni na voljo naslov.

    2. Prosimo, preverite pri vašem Carinski pred nakupom.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko cena in stroški poštnine niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Prosimo, preverite pri vaši državi Carinski urad in konča obračuna, če je potrebno.V normalnih razmerah, bomo zmanjšali navedene vrednosti za elemente.

    3. Večina postavk, bo poslana preko Kitajskem Registriranih Air Mail ali Soaring.si Standardna Dostava.Prav tako bo potrebno 25-60 delovnih dni za tranzit odvisno od vaše lokacije.Večino postavk, ki bo dostavljena v 4 tednih, medtem ko so nekateri lahko traja do 6 tednov.To je normalno, smo slabo upanje, da bi lahko razumeli dejstvo, da mednarodni tranzit je izven našega nadzora.Če želite, da bi dobili proizvode hitro, predlagamo, da izberete lahko, Express dostava po DHL.

    4. Opomba: Preverite, ali je paket, preden se prijavite ali ga sprejmemo, zavrne paket, če izgleda, da poškodbe med prevozom.Če imate kakršnekoli težave glede ladijskega prometa, prosimo, stik z nami prosto na prvi.Hvala. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

    3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Soaring.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

    4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

    1. Če ste zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije za nas brez oklevanja, bomo cenjeno za to.

    2. Če obstaja nekaj težav z naših izdelkov, nas kontaktirajte najprej preko Soaring.si Trademanager, sporočilo ali e-pošto.Bomo odgovor, ki ga je kmalu in bi naše najboljše rešitve, prosim, verjemite nam, da ne bomo vam imeti izgube.

    Oznake: h7 led motornih, 880 h27w, hb3 9005 led nadzor, 2x h4, h3bu 9005 led, hb3 9005 led spredaj, hb3, h11 led, hb3 9005 e3 led, hb3 9005 led ince.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki