Težka Tovorna Prikolica Svetlobe Vezja Priključek Tester w/LED 3 PIN Krog RV Rezilo Električnih Napeljav Adapter Težka Tovorna Prikolica Svetlobe Vezja Priključek Tester w/LED 3 PIN Krog RV Rezilo Električnih Napeljav Adapter Težka Tovorna Prikolica Svetlobe Vezja Priključek Tester w/LED 3 PIN Krog RV Rezilo Električnih Napeljav Adapter

Težka Tovorna Prikolica Svetlobe Vezja Priključek Tester w/LED 3 PIN Krog RV Rezilo Električnih Napeljav Adapter

€1.94 €0.97
Na zalogi
s26948

  • Blagovna Znamka: Tirol
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • 27390 Avto polnilec vožnje diktafon

    74084 HOT HOT HOT

    Značilnosti:

    Lahko se uporablja na številne Aplikacije opremljena z Enoto N 3 pin vtiči in vtičnice na splošno, ki se namestijo na Prikolice, počitniške Prikolice, Avtomobilov, Tovornjakov, 4x4 itd.

    Zasnovan tako, da kažejo na pomanjkljive napeljave ali pihano žarnice/svetlobe v napeljav na svoje prikolica, prikolici ali horsebox s Šest Svetlobe LED sistem.

    Hitro, enostavno in zelo preprost za uporabo!Samo priključite tester v 7 pin vtičnico ali 7-pin plug Priklopnika/Caravan in pritisnite rumeni gumb na strani tester.Če wring je dobro, vse Led zasveti.

    Prihaja z navodili.

    Prenosen in enostaven za shranjevanje.Omogoča preverjanje ožičenja za vaš avto, prikolico, karavana andamp; horsebox enostavno, preden boste nastavite na vaše izlete ali potovanja.

    Napajanje z 9V Baterijo, ki ni vključen v paket.

    Opisi:

    Uporablja se lahko na številne Aplikacije opremljena z Enoto N 7 pin vtiči in vtičnice na splošno, ki se namestijo na Prikolice, počitniške Prikolice, Avtomobilov, Tovornjakov itd.Tester je zasnovan tako, da kažejo na pomanjkljive napeljave ali pihano žarnice/svetlobe v napeljav na svoje prikolica, prikolici ali horsebox s Šest Svetlobe LED sistem.Hitro, enostavno in zelo preprost za uporabo!Samo priključite tester v 7 pin vtičnico ali 7-pin plug Priklopnika/Caravan in pritisnite rumeni gumb na strani tester.Če wring je dobro, vse Led zasveti.

    Specifikacije:

    Znamka: QIXI

    Model: QX1527

    Kategorija: Tester

    Barva: Črna

    Certifikacijo proizvodov: CE, ROHS, PAH

    Baker iglo: Hpb58-2, Hpb59-1

    Material: baker + ABS

    Izdelek neto teža: 170 g

    Primeren obseg: primerna za 7-pin prikolico vtiča in vtičnice priključek (N type test)

    Paket Je Vključeno:

    1 x Avto RV Priključek Tester Vtičnico

    1 x Ročni

    Opombe:

    1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

    Oznake: ac circuit, trdna nepremočljiva žico priključek, nepremočljiva žice kabel konektorji, avto vezja, avtodom šotor, prikolico, 4 pin, avstralski kamp prikolico, kamp prikolica zavese, odbor vezja, 3 pin plug.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki