19.5 V 6.15 A AC Polnilec za Baterije za G. X6 X5 X3 5,5 MM*2,5 MM

19.5 V 6.15 A AC Polnilec za Baterije za G. X6 X5 X3 5,5 MM*2,5 MM

€29.67 €27.59
Na zalogi
s27197

  • Združljiv Blagovne Znamke: Univerzalni
  • Izhodni Tok: 6.15 A
  • Številka Modela: 19.5 V 6.15 A
  • Tip Vtiča: Drugo
  • Blagovna Znamka: HSW
  • Izhodna Napetost: 19.5 V
  • Paket: da,

  • Specifikacija: AC Vhod: AC 100V - 240V 50-60Hz DC Izhod: 19.5 V 6.15 A Connecter velikost: 5.5 MM*2,5 MM (glej sliko) Paket vključuje: 1 x Adapter (NI Vključujejo Napajalni Kabel) Združljiv Prenosni:

    Napajalni kabel za povezavo:

    Pozdravljeni.

    Dobrodošli v naši trgovini

    Hvala vam za izbiro naših izdelkov.

    Naročanje na polnilnik, morate preveriti naslednje informacije

    1. Izdelek parametrov

    2. Vmesnik parametrov (zelo pomembno), Če ne morete potrditi izdelka vmesnik parametrov.Lahko zagotavlja slike za nas, bomo plačali, da vam pomaga preveriti

    3. Blagovne znamke

    Plačilo

    1.Sprejemamo Soaring.si plačilo SAMO.

    2.Lahko prevzamete in plačate takoj, ko se dražba konča, ali ste skupaj z nakupi,ne prevzemamo COD.Če potrebujete Soaring.si račun prejmete po E-pošti, vas prosimo, da nas kontaktirate.

    3.Naše cene ne vključujejo vse carinske dajatve ali dajatve.

    Garancija/Return

    1.Predmeti, ki ste jih kupili imajo garancijo 12 mesecev(Naša garancija ne podaljša na vse izdelke, ki so fizično poškodovan, ali ki niso v normalnih obratovalnih razmerah, kot posledica napačne uporabe ali nepravilne namestitve na kupca/uporabnika del.).

    2.Ponujamo 30-dnevno vrne politike(Postavka non-napako, nepoškodovano, neuporabljeno in resalable proizvodov.).Če iz kakršnega koli razloga ste nezadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas preko Soaring.si.

    3.Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, boste morali plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

    4.Majhno parcelo, bi bilo manj verjetno, uvedenih davkov ali dajatev, ki jih carinski.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

    5.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

    O nas

    Ste prišli na pravo mesto, če iščete kakovosti Laptop Baterije, Napajalnikov, Moč Banke in druge dodatke za prenosne elektronske naprave, kot so digitalne kamere, mobilni telefoni, pametni telefoni, iPad, iPod, ... itd, ker SMO PROIZVAJALCA!!!

    V naši trgovini .Naše storitve predstavniki so visoko usposobljeni in predani za pomoč našim strankam, opravljanje najboljše nakupovalno izkušnjo mogoče.Če bomo imeli kakršne KOLI pomisleke ali vprašanja, pred ali po nakupu, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo vedno se odzove takoj, nudimo najboljše cene, ker SMO PROIZVAJALCA!Nič več middleman!Kot proizvajalec, vsak element, prodamo prihaja iz naše lastne ISO & RoHS & CE certifikatom tovarni, in so ponosni, ki jih garancija proizvajalca.Kaj je bolj pomembno kot imajo mir mislih, ko nakupovanje na spletu?

    Če ste zadovoljni z izdelkom, ki ste ga prejeli, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 rezultati DSR.Če niste zadovoljni z našimi predmetov ali storitev, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden se odpravite vse Nevtralna/Negativne povratne informacije,vedno bomo poskušali naše najboljše, za 100% zadovoljstvo strank.Prosim, ne odprete spor, ali pa se vrnete na zahtevo pred e-mail, če priročno.Za vsa vprašanja, pls prav tako vas prosimo, da nam pišite, vam bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne. (ne vključuje praznik)

    Delovni Čas: od ponedeljka do petka(9:30-17:00 PDT)

    Oznake: kamera telefona gopro stojalo, avto dvr kamera mobilne aplikacije, primer slušalke čast pžpt, avto okno odtenek 35 eramic, 3d silikonski obliki abeceda, primer slušalke sveže zabavno, camoflage majica smešno, camoflauge jumpsuit ženske, okno avtomobila šotor samodejno.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki