DV PLUS DIVERTER SMETIŠČE VENTIL za SKODA 1.4 TSI Električni Motor T9355 DV PLUS DIVERTER SMETIŠČE VENTIL za SKODA 1.4 TSI Električni Motor T9355 DV PLUS DIVERTER SMETIŠČE VENTIL za SKODA 1.4 TSI Električni Motor T9355 DV PLUS DIVERTER SMETIŠČE VENTIL za SKODA 1.4 TSI Električni Motor T9355 DV PLUS DIVERTER SMETIŠČE VENTIL za SKODA 1.4 TSI Električni Motor T9355 DV PLUS DIVERTER SMETIŠČE VENTIL za SKODA 1.4 TSI Električni Motor T9355

DV PLUS DIVERTER SMETIŠČE VENTIL za SKODA 1.4 TSI Električni Motor T9355

€32.53 €17.57
Na zalogi
s27671

  • DIOD: 1x Set
  • Postavka Vrsta: DIVERTER SMETIŠČE VENTIL
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Površinska Zaščita: Jasno Anodiziranega
  • Barve: Kot slike
  • material: CNC aluminija
  • Stanje: 100% čisto nov

  • Odlikovanja:original VAG magnetni enota deluje odlično, brezhibno dejavnosti v harmoniji z ECU, vendar je šibka, del številka dela enota ventil mehanizem, ki redno odpove.Naš novi DV PLUS enote, ki rešuje ta šibko povezavo z zamenjavo ventila deli z gredice aluminijasto šasijo in medenine z batnimi motorji z uprated spomladi mehanizem.S tem odstranite plastični mehanizem na spodnji magnetni z izbiro dofrankirana inženirstva deli za povečanje zanesljivosti in učinkovitost delovanja.

    Značilnosti:1.Nadomesti s številko dela plastični deli z inženirstva kovinski enote za povečanje trdnosti in zanesljivosti. 2.Super za del število map, vendar še boljše, za prirejene motorje z zagotavljanjem dodatnih moči in upravljanje ravnati z večjo spodbudo. 3.Pilotni ventil, kjer mehanizem za hiter odziv na visoko povečanje

    4.Ohranja tovarni, v kolobarjih, za popolno uskladitev in uporabo. 5.To NI blow off ventil, To ne bo nobenega hrupa, to je visoko zmogljiv del numbe Zamenjava diverter enote * . 6.To je lahko v kombinaciji z enim od naših BOV vent plošče za ustvarjanje woosh zvok. (daljše vijake, lahko zahteva, in morate zagotoviti, da imate dovolj prostora na vozila, da se prilega tako DV Plus enoto, Adapter ploščo-okoli 25 mm)

    7.Ta adapter ustreza večini VAG 1.4 TWIN ZARAČUNA TSI Turbo motorji.

    8.Enostaven način za preverjanje, da je primerna za vaše vozilo-preverite, da vaš prvotni enota ima dve vijak vgradnjo namesto običajnih treh vijakov.

    Specifikacije:

    Postavka Vrsta: DIVERTER SMETIŠČE VENTIL

    Pogoj: 100% Čisto Nov

    Površinska Zaščita: Jasno Anodiziranega

    Vgradnjo:

    Za Golf 1.4 TSI dvojno polnjenje

    Za 8X (2011 model odprti) 1.4 TSI dvojni polnilnik

    Za Tiguan 1.4 TSI dvojno polnjenje;

    Za Jetta 1.4 TSI dvojno polnjenje,

    Za Golf 1.4 TSI dvojno polnjenje

    Za IBIZA FR/CUPRA 6J 1.4 TSI dvojni sedež polnjenje 09 odprta

    Za Polo (1.4 TSI TwinCharger 2010-2014)

    Za Beetle 1.4 TSI dvojno polnjenje,

    Za Skoda Fabia 1.4 TSI dvojni polnilnik

    Za Scirocco Mk3 1.4 TSI (dual polnjenje)

    Opomba:

    Vsi predmeti so opremljeni s strokovno in nobena navodila, ki so vključeni za to razlog.Obstajajo vodniki na spletu, če boste potrebovali pomoč.

    barva:Kot prikazano

    Material:Aluminij zlitine

    Vsebina Paketa:

    1 Nastavite DIVERTER SMETIŠČE VENTIL (Kot je Prikazano)

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: 8 mm serit niklja 10 m, 8 mm kabel usnje umetno, 8 mm luksuzni backgammon, 8 mm heishe kroglice gline, 8 mm, trak za video predvajalnik, e4 steklenico skp parfum, 8 mm volfram zavezništvo, 8 mm volfram obroč moški, 8 mm zapestnica cirkonij.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki