Odebeljena Korito Goba Shranjevanje Možganov Rack Visi Vrečko Sedlo, Tip Dual-namen manjše izdelke Možganov Shranjevanje v Košarico Odebeljena Korito Goba Shranjevanje Možganov Rack Visi Vrečko Sedlo, Tip Dual-namen manjše izdelke Možganov Shranjevanje v Košarico Odebeljena Korito Goba Shranjevanje Možganov Rack Visi Vrečko Sedlo, Tip Dual-namen manjše izdelke Možganov Shranjevanje v Košarico Odebeljena Korito Goba Shranjevanje Možganov Rack Visi Vrečko Sedlo, Tip Dual-namen manjše izdelke Možganov Shranjevanje v Košarico Odebeljena Korito Goba Shranjevanje Možganov Rack Visi Vrečko Sedlo, Tip Dual-namen manjše izdelke Možganov Shranjevanje v Košarico Odebeljena Korito Goba Shranjevanje Možganov Rack Visi Vrečko Sedlo, Tip Dual-namen manjše izdelke Možganov Shranjevanje v Košarico

Odebeljena Korito Goba Shranjevanje Možganov Rack Visi Vrečko Sedlo, Tip Dual-namen manjše izdelke Možganov Shranjevanje v Košarico

€10.00 €4.00
Na zalogi
s29081

  • material: Plastični
  • Številka Modela: Roza
  • Plastika Tip: Melamina
  • Material : Plastični
  • Področje uporabe: rastlinski
  • Funkcija: Zložljiva
  • polje količina : 140
  • Kategorija Izdelka: druge pomnilniške košare
  • Uporaba: Pijača
  • patent: št.

  • Diod: 140

    1. Barva razlika težava: vsi izdelki so posnete v naravi, poskusite, da bi barvo, videz blizu pravi predmet.Za stranke, ki ne dopušča nobene barvne razlike, prosimo, bodite previdni, da se prepreči nepotrebno zapravljanje denarja in časa.

    2. Velikost problem: prosimo preberite opis izdelka podrobno ali komunicirajo z nami pred nakupom še enkrat.Prosimo, pojasnite, barvo in velikost izdelek, ki ga želite ob nakupu.Sicer bomo izročiti blago po naslov opis privzeto.

    3. Ekspresna dostava problem: zaradi različnih mestih, hitrost dostave izrecnih dostave se spreminja.Zlasti pri slabo vreme in pravne počitnice, ne bo zamude.Poleg tega kakovost prodajalcev na vsakem izhodu iz express podjetje je prav tako različna.V sredini je lahko nekaj nepričakovanih dejavniki, kot so slaba odnos prodajalcev v nekaterih trgovinah ali paket škode, ki so nepredvidljive, za nekatere stranke.Skratka, prosimo, obrnite na nas, če ste nezadovoljni.Bomo aktivno komunikacijo z izrecnim podjetje za rešitev problema.

    4. Izgube blaga: na splošno, izgubo blaga, ki je posledica poškodbe paketa.Če paket trak je ugotovljeno, da se nadomesti, poškodovana ali pa je ta poškodovana, zdrobljen, in obstajajo znaki, razpakiranje, prosimo, ne podpiše za to.Če paket ni potrjena in podpisana v, je težko za nas, da nosi odgovornost za manjkajoče blago, pomanjkanje ali nesreč, ki jih povzroča promet.Upam, da ste razumeli.Če je varnostnik ali zastopnik, prosimo, da obvesti vnaprej, da preverite blago v paket.

    5. Težave s kakovostjo: pred dobavo stvari, ki jih je mogoče razstaviti,, bomo poskušali naši moči, da se odprite in preverite, znova in znova in strogo.Velikost in barva težave niso posledica naše malomarnosti pri dostavi.Če želite spremeniti tovora, kupec ne nosi.Če se vam zdi težave s kakovostjo po prejemu, nas kontaktirajte v roku 48 ur po prejemu, in zagotoviti ustrezno sliko dokazov, ki jih bo treba rešiti, ustrezno za vas.Poštnino krije nas 。 Opomba: spodnje perilo in nogavice, ne sprejemamo nobene, izmenjujejo ali povratni po uporabi.Prosimo, skrbno preveriti pred uporabo.Zaradi različnih zahtev posamezne stranke, je nemogoče, da bi bil popoln v očeh stranke.Nekateri od njih ne vpliva na fit

    Oznake: košare za shranjevanje, armoire shranjevanje košare, vrečko bicycl, dekle polica, široko shranjevanje košare, roza shranjevanje, roza rastlin pot, izposoja sepet, košaro za shranjevanje košare, v košarico roza.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki