Obroč Blazino Romantično Srca v Obliki Obroča, Imetnik z Rose Drobnih Okrasnih in Lok Okraskov Obroč Nosilec Blazine Poroko Obroč Blazino Romantično Srca v Obliki Obroča, Imetnik z Rose Drobnih Okrasnih in Lok Okraskov Obroč Nosilec Blazine Poroko Obroč Blazino Romantično Srca v Obliki Obroča, Imetnik z Rose Drobnih Okrasnih in Lok Okraskov Obroč Nosilec Blazine Poroko Obroč Blazino Romantično Srca v Obliki Obroča, Imetnik z Rose Drobnih Okrasnih in Lok Okraskov Obroč Nosilec Blazine Poroko Obroč Blazino Romantično Srca v Obliki Obroča, Imetnik z Rose Drobnih Okrasnih in Lok Okraskov Obroč Nosilec Blazine Poroko Obroč Blazino Romantično Srca v Obliki Obroča, Imetnik z Rose Drobnih Okrasnih in Lok Okraskov Obroč Nosilec Blazine Poroko

Obroč Blazino Romantično Srca v Obliki Obroča, Imetnik z Rose Drobnih Okrasnih in Lok Okraskov Obroč Nosilec Blazine Poroko

€6.67
Na zalogi
s31064

  • Element Teža: 46g
  • Nakit, Orodja In Opreme, Tip: Delovne
  • Značilnosti Izdelka: Bela
  • material: Drugo
  • Številka Modela: D7059
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • 1. Naš obroč blazina je lepo blazino, ki je okrašena z veliko vrtnice cvetovi, loki in okrasnih.To je bilo videti romantično.

    2. V sredini je pregleden srca v obliki polje, ki ga lahko postavite obroči in so predstavljene tako, da bo ustrezala vašim potrebam.Spodaj je pena odbor, zelo stabilna in ne deformirana, z visi traku na vrh, lahko tudi obesite v vaše dobro zasnovan priložnostih.

    3. Ročno sešijejo, visoko kakovost saten materiala in pene, lepe izdelave, mehko občutek.Čisto ročno, da bi več podrobnosti kot nalašč.Obroč imetnik velikost: pribl. 18 cm x 19 cm.

    4. S tem rose cvet obroč polje v srce oblika, prinesete glamour dejavnik za vaš poročni obred.Ker tukaj je vaš poročni prstani boste našli idealno mesto, dokler ne dokaže svoje nove vezi na prste.

    5. Kot nalašč za poroko: zdaj neveste in ženina pritrdite poročni prstani za seboj kot obljubo večne ljubezni in zvestobe.Bi poudariti, da se vaša poroka in vam sladek občutek.

    Barva: bela

    Količina:1pcs

    Oznake: lok blazine vijolična, pepelka vrh, ženske kavču blazine, zahodni boho dekor blazine, trak rose, zdrobimo žamet lok blazine, premcu plovila, lok blazine ideje, Rose, teen vrh.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki