Lepe Krave Natisne Majica S Kratkimi Rokavi Ženske 2020 Poletje Bela Priložnostne Kratek Rokav Darilo Za Dama Dekle Smešno Ženska Oblačila Vrhovi Lepe Krave Natisne Majica S Kratkimi Rokavi Ženske 2020 Poletje Bela Priložnostne Kratek Rokav Darilo Za Dama Dekle Smešno Ženska Oblačila Vrhovi Lepe Krave Natisne Majica S Kratkimi Rokavi Ženske 2020 Poletje Bela Priložnostne Kratek Rokav Darilo Za Dama Dekle Smešno Ženska Oblačila Vrhovi Lepe Krave Natisne Majica S Kratkimi Rokavi Ženske 2020 Poletje Bela Priložnostne Kratek Rokav Darilo Za Dama Dekle Smešno Ženska Oblačila Vrhovi Lepe Krave Natisne Majica S Kratkimi Rokavi Ženske 2020 Poletje Bela Priložnostne Kratek Rokav Darilo Za Dama Dekle Smešno Ženska Oblačila Vrhovi Lepe Krave Natisne Majica S Kratkimi Rokavi Ženske 2020 Poletje Bela Priložnostne Kratek Rokav Darilo Za Dama Dekle Smešno Ženska Oblačila Vrhovi

Lepe Krave Natisne Majica S Kratkimi Rokavi Ženske 2020 Poletje Bela Priložnostne Kratek Rokav Darilo Za Dama Dekle Smešno Ženska Oblačila Vrhovi

€5.85
Na zalogi
s31561

  • Ovratnik: O-Vratu
  • Spol: ŽENSKE
  • Oblačila Dolžina: Redni
  • Rokav Dolžina(cm): Kratka
  • Postavka Vrsta: Vrhovi
  • Številka Modela: W143
  • Slog: Priložnostne
  • Rokav Slog: Redni
  • material: Spandex
  • Vrsta Tkanine: Broadcloth
  • Vrhovi Tip: Tees
  • Blagovna Znamka: Lus Los
  • Vzorec Tipa: Risanka
  • Dekoracijo: NOBEN

  • Pozdravljeni!Dobrodošli v naši spletni trgovini!Najnovejši Modni Ženske T-shirt !!Visoka kakovost in nove blagovne Znamke 100% Glavna Barva: KOT Na Sliki Velikost: S, M, L, XL, XXL XXXL Material:Poliester,Spandex Ovratnik in Bombaž: O-vratu ovratnik Rokav: Kratek Rokav T Shirt Paket je vključeno: 1x fashion majica s kratkimi rokavi ženske Pozornost pls: Če se vaše telo je debel, priporočamo, da izberete večjo velikost, hvala.Vljudno prosim sklicevanje na vas dejansko višino ,bankrot velikost in velikost grafikona (CM)pred nakupom/ponudbe.Hvala.Opomba: 1.Tam je 2-3cm razlika glede na ročno merjenje. 2.prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka. 1 palec = 2.54 cm 3.Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon. 4.Nudimo padec ladijskega prometa storitev, lahko pošljete tudi slike, da ga preprodajajo. 5. Če na debelo, pls stik z nami, vam bomo najboljšo ceno.

    Velikost Grafikona

    O Plačilu

    1.nismo odgovorni za kakršno koli po meri dajatve uvozne dajatve, ki jih zaračunavajo kupcev državah. 2.Sprejemamo Depozitni,Kreditno kartico,Western Union,Alipay,itd. 3.Prosimo, plačati v roku 7 dni od naročila

    O Ladijski

    1.Bomo ladja iz blaga, v roku 5-7 dni, bo blago prišli ste v 5-60 dni, odvisno od vaše dostava pot,cilj in drugih dejavnikov. 3.Imamo številko za sledenje za vas po pošiljanje blaga, lahko preverite vaš paket online na kjerkoli.

    Opozorilo

    Imamo veliko izdelkov, če ne najdete izdelka v rudnik trgovini, ki jo ima rad,prosimo, povejte nam,ali nam fotografijo, bomo poskrbeli za vas z vso svojo moč.

    Povratne informacije

    Upamo, da se imajo vsi čudovito nakupovanje v naši trgovini!ko je transakcija je popoln, če ste vsebino z našimi izdelki in storitve,pls pustite nas pozitivne povratne informacije,Se bo nam več močna moč!Seveda,če obstaja kakršen koli razočaranja,pls obrnite na nas pravočasno, bomo poskušali naše najboljše, da bi našli najboljši način, kako ga rešiti.Zaupajte nam!!Vaše zadovoljstvo je naš unswerving opravljanju!

    O Nas

    1.Kot proizvajalec,vam zagotavlja vrhunsko kakovost in dobre storitve.Skrbimo za naše stranke, vrednost, in njihovo mnenje.Zato smo poskušali ustvariti vzdušje zaupanja in poštenosti.Mi smo veseli, da tvorijo uspešen poslovni odnos z novimi strankami 2.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršno koli vprašanje, ki mi bo odgovoril, da ste tako hitro, kot smo lahko. 3.Prosimo, preglejte, ali se na številko za sledenje, da bi prejeli vaše predmete. 4.Če ne boste prejeli, vaš element v 60 dneh po plačilu,prosimo, obrnite na nas, kakor hitro je mogoče.

    Oznake: krava vrh, krava tiskanje vrh, krava tiskanja, cap trap, saturn vue, krava print majica, moški obesek, feministična t, lepo vrh, krava dekle.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki