LTWFITTING iz Nerjavečega Jekla 316 Cevi Imbus Nastavek Vgradnjo 1/8-Palca Moški BSPT Zraka, Goriva, Vode LTWFITTING iz Nerjavečega Jekla 316 Cevi Imbus Nastavek Vgradnjo 1/8-Palca Moški BSPT Zraka, Goriva, Vode LTWFITTING iz Nerjavečega Jekla 316 Cevi Imbus Nastavek Vgradnjo 1/8-Palca Moški BSPT Zraka, Goriva, Vode LTWFITTING iz Nerjavečega Jekla 316 Cevi Imbus Nastavek Vgradnjo 1/8-Palca Moški BSPT Zraka, Goriva, Vode LTWFITTING iz Nerjavečega Jekla 316 Cevi Imbus Nastavek Vgradnjo 1/8-Palca Moški BSPT Zraka, Goriva, Vode LTWFITTING iz Nerjavečega Jekla 316 Cevi Imbus Nastavek Vgradnjo 1/8-Palca Moški BSPT Zraka, Goriva, Vode

LTWFITTING iz Nerjavečega Jekla 316 Cevi Imbus Nastavek Vgradnjo 1/8-Palca Moški BSPT Zraka, Goriva, Vode

€8.04
Na zalogi
s3210

  • Neto teža: 9 g/PC
  • material: NERJAVEČE JEKLO
  • Povezave: Moški
  • Oblika: unije
  • Tehnika: Barstock
  • Blagovna Znamka: LTWFITTING
  • Vodja Kodo: KROG
  • Številka Modela: S316BSPT3062
  • Vrsta: Nastavek

  • Description - Material: Nerjaveče Jeklo 316. - Neto Teža: 9 g/pc. - Tip: Imbus Nastavek. Navoj 1: 1/8" BSPT(Taper) Moški; Nit 2: 1/8" BSPT(Taper) Moški. - Trajno in visoko standardno Nerjavno Jeklo 316 Imbus Nastavek.Pogosto se uporablja za povezavo vodih za zrak, vodo, gorivo, olje in inertnih plinov na hiter in enostaven način.Pakiranje Vključuje 5,25,1200pcs Imbus Nastavek za izbiro.Več kupite boljše cene, ki jo dobili!Shippment 1. Veliko zalogo razpoložljivost in hitro odpošiljanje so naša osnovna dejavnost.Mi bi si prizadevajo, da postopek vsako naročilo v roku 2 delovnih dni po prejetem plačilu, in poslali vam ustreznih številko za sledenje po odpremo. 2. Nosilec in Čas Dostave: - Vse strojne opreme, opremljanje, odpremljeno v ZDA in Kanadi lahko uživali, FedEx, DHL ali storitev, če je znesek, ki je več kot 120USD. - EMS(international Express Mail Service) običajno traja približno 5-8 delovnih dni, ki so odvisne od države, v dostavljeno. - China Post Air Mail:za Azija,Zahodna Euro,Severni Ameriki traja 9-20 delovnih dni,za Južni Ameriki,Srednji Vzhod, Vzhodno Euro,Afrika traja približno 15-30 delovnih dni.Opombe:Če se ne prikaže element, ki v tem obdobju ali so kakršne koli težave, vljudno prosim stik z nami prvič.Bomo zagotovo rešitev za vas.Ste lahko prepričani,, da bi nam pošljite vsako naročilo ne glede na to, velik ali majhen kot hitreje, kot smo lahko. 3.Uvozne dajatve, davke in druge sorodne carinske pristojbine niso vključene stranke morali imeti vsi ti dodatni stroški, če je prišlo. Storitve za stranke in Povratne informacije 1. Smo pošten prodajalec, če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas prvič po e-pošti.Bomo poskušali naše najboljše, da delajo probleme z vami. 2. Zadovoljstvo strank je naša prva naloga, vljudno prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni s to postavko in naših storitev.Če ne, prosimo, obrnite na nas, preden se odpravite negativno ali nevtralno mnenje.Hvala! 3. Ti izdelki prihajajo iz naše skupne tovarne, njena letna proizvodnja je o 100,000,000 kos.To je eden od glavnih copperware kavo v Porcelanski s a 25 yearsrsquo izkušenj v proizvodnji copperware in je že minilo ISO 9001 kakovost sistema jamstev potrdilo, da se zagotovi dolgoročno in stabilno kakovost izdelkov. Opombe Za večino naročilo, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam mora ponuditi konkurenčno ceno za vas. Hvala za videti in vesel ponudbe!Prišel Nazaj!

    Oznake: zavetišče za čoln, nastavek za čoln, nastavek za živali, pom pom trim, nastavek za otroka, nastavek za spanje, nastavek za mucke, prazno za krtačo, ladja z radijski nadzor, goriv bradavico.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki