Wall Mount Polici Stojijo za Google Gnezdo Avdio vse Gori Imetnik Tablet Stojalo Nastavek Držalo Prostor za Varčevanje Rešitev za Pametni Dom Wall Mount Polici Stojijo za Google Gnezdo Avdio vse Gori Imetnik Tablet Stojalo Nastavek Držalo Prostor za Varčevanje Rešitev za Pametni Dom Wall Mount Polici Stojijo za Google Gnezdo Avdio vse Gori Imetnik Tablet Stojalo Nastavek Držalo Prostor za Varčevanje Rešitev za Pametni Dom Wall Mount Polici Stojijo za Google Gnezdo Avdio vse Gori Imetnik Tablet Stojalo Nastavek Držalo Prostor za Varčevanje Rešitev za Pametni Dom Wall Mount Polici Stojijo za Google Gnezdo Avdio vse Gori Imetnik Tablet Stojalo Nastavek Držalo Prostor za Varčevanje Rešitev za Pametni Dom Wall Mount Polici Stojijo za Google Gnezdo Avdio vse Gori Imetnik Tablet Stojalo Nastavek Držalo Prostor za Varčevanje Rešitev za Pametni Dom

Wall Mount Polici Stojijo za Google Gnezdo Avdio vse Gori Imetnik Tablet Stojalo Nastavek Držalo Prostor za Varčevanje Rešitev za Pametni Dom

€12.00 €7.93
Na zalogi
s3270

  • material: TPU+Plastike
  • Številka Modela: za Google Gnezdo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Prijemala & Mic Opustitve
  • Paket: No

  • Značilnosti:

    1. To vtičnico stensko držalo primerni za Google gnezdo avdio odlično in je bil zasnovan tako dobro, da imajo enota varno ki se lahko namesti v spalnici, kopalnica, kuhinja, garaže, in urad za tako dolgo, kot je vtičnica.

    2. Ovijte kabel spodaj gori in skriti popolnoma na hrbtni strani imetnika.Pomaga, da prihranite števec prostor in da je vse lepo in moderno.

    3.Zahteva nobenega orodja ali vijakov, brez poškodb stene.

    Opis:

    Material: ABS+TPU

    Barva: Črna, Bela

    Fit Model: Za Google Gnezdo Audio Zvočnik(naprava ni vključena )

    Plug: Vse

    Paket Je Vključeno :

    1* Wall Mount Držalo za Google Gnezdo Audio (naprava ni vključena )

    Pakiranje seznam

    1* Wall Mount Držalo za Google Gnezdo Audio (naprava ni vključena )

    Oznake: boot zvočnik, astronavt igrača, ipad wall mount sliko, google mini gori, microphon stojalo, hi-fi rack, google domov mini podporo, googlova domača stran stojalo, googlova domača stran podporo, Visoko tonski zvočnik 8ohm.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki