High-power multi-funkcijo ultrazvočno plesni poliranje stroj, elektronski poliranje stroj, pralni datoteke High-power multi-funkcijo ultrazvočno plesni poliranje stroj, elektronski poliranje stroj, pralni datoteke High-power multi-funkcijo ultrazvočno plesni poliranje stroj, elektronski poliranje stroj, pralni datoteke High-power multi-funkcijo ultrazvočno plesni poliranje stroj, elektronski poliranje stroj, pralni datoteke High-power multi-funkcijo ultrazvočno plesni poliranje stroj, elektronski poliranje stroj, pralni datoteke

High-power multi-funkcijo ultrazvočno plesni poliranje stroj, elektronski poliranje stroj, pralni datoteke

€1 108.29
Na zalogi
s32714

  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: LanYuXuan

  • A:celotnega stroja (brez davka vstopnice, vključno z tovorni)

    B:celoten stroj (vključno splošne vozovnice, vključno z tovorni) Yijing Elektronske Opreme Delovanje Video Cona kopijo točka je: http://www.chinayijing.com/newsdetail/index_cn_468.html

    Treba prebrati, preden posnamete:

    Ta izdelek je relativno poklicne industrijske opreme, ki zahteva določene poslovne spretnosti in ni primerna za družino, prosti čas uporabe.Strankam svetujemo, da nakup po temeljitem posvetovanju.

    Po novem zakonu o varstvu potrošnikov in Taobao novih predpisov, sedem dni vrnete storitev za nakup tega izdelka mora izpolnjevati naslednje pogoje:

    1. Rok: rok se izračuna od 0:00 na drugi dan po logistika je podpisana, 7 dni po 168 ur.

    2. Tam so brez prask ali poškodb na površini izdelka, in ni znakov uporabe izdelka, ki ne bo vplivalo na sekundarnem prodaje, pribor, garancijski list, račun, potrdila, itd.ki prihajajo z izdelka, ki so skupaj.

    3. Če je gostitelj ali dodatki, ki so poškodovane, poškodovane ali izgubljene, odškodnine je potrebno v ceno; če vozovnica ni popolna, ni vrnitve bodo sprejeli.

    4. Za ne-kakovosti težav, kupec nosi dve-način prevoza (dostava in vračilo) in 10% donos storitev pristojbina za ceno izdelka.

    YJHB-2 tip visoke energetske natančno varjenje popravilo stroja z fare 4,200 juanov (17% DDV vozovnic, vključno z tovorni)

    Vozovnice ni odprt: 3800 juanov (vključno z tovorni)

           ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ ─ odprl redni priročnik račun 4,000 juanov (lahko povračila za računovodstvo, vključno z tovorni)

    Zgornja cena je končna prodajna cena, št pogajanja, hvala za vašo podporo!

    Treba prebrati pred snemanjem

    Izdelkov prodali v tej trgovini so profesionalne in industrijske izdelke, se posvetujte z shopkeeper pred fotografiranjem ali pokličite: 15888088101.0574-65507636

    Prejemu potrditve in vrnitev:

    1. Po prejemu blaga, upam, da boste lahko preverite sojenja oprema v najkrajšem možnem času in potrditev prejema, še posebej ob koncu meseca.Ne, ne moreš omeniti plačilo, ne potrjuje nam, ki bodo vplivali na naše poravnalnem računu.

    Drugi, naše podjetje ponuja odlično predprodaji vzorca storitev in poprodajnih smernice storitev.Lahko komunicirajo z nami vnaprej, za zapletene procese, bomo na splošno vas prosimo, da pošljete vzorcev, da poskusite.To je potrebno in stroškovno učinkovito.Za vas zmanjšati veliko težav v prihodnosti.Ker je profesionalno opremo, vam lahko tudi obraz zgoraj navedene probleme z uporabo znanja in spretnosti po nakupu.Dokler imate kakršnakoli vprašanja, vam bomo odgovorili jih za vas.Lahko tudi izberete, da pridejo na naše podjetje ali najbližji urad za usposabljanje. (Zaradi veliko ozemlju Kitajske, na kraju usposabljanja storitve ne bo mogoče zagotoviti, prosimo za razumevanje)

    Tretjič, opremo, ki jih prodajajo naše podjetje je posebno opremo, zato vas prosimo, ne slepo optimistično posnemite prvo, vzemite ga in poskusite igrati z njim, za nekaj dni, nato pa ugotovite, da to ne bo mogoče uporabiti ali uporabiti.Nazaj k nam znova.Ko vse opreme, ki se prodaja, ni nadomestila ali exchange, če ni problemom kakovosti samega izdelka.Prosimo, bodite previdni!

    YJCS serije ultrazvočno plesni poliranje stroj (znan tudi kot elektronski poliranje stroj in plesni poliranje stroj za industrijo z dostopom do notranjih informacij), primerna za kompleksne oblike, ozko režo zarezami, slepe luknje in drugih hrapavost različnih plesni (vključno z karbidne trdine plesni) in obrti Površine-za-ogledalo preoblikovanje in poliranje.Ta serija poliranje lahko skupaj poliranje kompleksnih majhni deli, kot so ozki žlebovi, ozke reže, robov in kotov, ki jih je težko doseči v tradicionalnih poliranje proces.

    YJCS-6 ultrazvočno plesni poliranje machine je vrhunski izdelek, ki združuje naši tovarni je več kot deset let izkušenj v proizvodnji ultrazvočno plesni poliranje stroj in moderno high-tech.

    · Dvojno MCU, nadzorna plošča in glavni odbor ločeno, se operacijski sistem bolj inteligentni in humanized

    · Frekvenca samodejno iskanje in lock sistem

    · Natančno ustvarjanje pet-hitrost prisilni impulzi in devetdeset devet vzorcev in izboljšane impulzi

    · Izboljšan zvok wave izhodno vezje je zelo primeren za vibracije brušenje grobo površino z vlaknin whetstone in diamant datoteko.

    · Vključitev štirih funkcij, krepitev, vzorec, iskra in vibracij v enem

    · Humanized pravi glas inteligentni glasovni poziv

    Delovanje:

    1. Področje uporabe: Preoblikovanje in poliranje kompleksnih površin, ozko režo zarezami, slepe luknje in druge grobe površine za ogledalo površin različnih plesni (vključno z karbidne trdine plesni).

    2. Polishable materialov: različne kovine, steklo, jade, agate, itd.

    Oznake: stop signalna luč zvok, simulirani muco willow, oseba iztegnjenim kazalcem, usb moški ženski modul, waltham gospe ure, zimske puloverje tassel, usb moški ženski 360 30, ptf nissan almera n 16, ultra tanke denarnice dolgo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki