30X25 Mini Žep Oko Teleskop za Pametni telefon Vojaške Povečava Mikro Področje Daljnogled Potovanja Lov Optični 30X25 Mini Žep Oko Teleskop za Pametni telefon Vojaške Povečava Mikro Področje Daljnogled Potovanja Lov Optični 30X25 Mini Žep Oko Teleskop za Pametni telefon Vojaške Povečava Mikro Področje Daljnogled Potovanja Lov Optični 30X25 Mini Žep Oko Teleskop za Pametni telefon Vojaške Povečava Mikro Področje Daljnogled Potovanja Lov Optični 30X25 Mini Žep Oko Teleskop za Pametni telefon Vojaške Povečava Mikro Področje Daljnogled Potovanja Lov Optični 30X25 Mini Žep Oko Teleskop za Pametni telefon Vojaške Povečava Mikro Področje Daljnogled Potovanja Lov Optični

30X25 Mini Žep Oko Teleskop za Pametni telefon Vojaške Povečava Mikro Področje Daljnogled Potovanja Lov Optični

€7.60 €6.46
Na zalogi
s3301

  • Značilnosti:

    1. V monoculars lahko jasno in na daljavo pogled na sceno, fotografiranje, in so združljive z skoraj vseh drugih pametnih telefonov na trgu.Uporabite držalo za telefon namestite na fotoaparat.

    2. Dolžina je 90 mm, enostaven za prevoz, lahko postavite v hlačni žep ali torbo brez prevzemu prostora.Pakirani z vrvjo in čiščenje krpo, je zelo primeren za prenašanje naokoli in enostaven za čiščenje.

    3. Življenje nepremočljiva in shockproof je zelo primeren za vaše avanture in kot nalašč divje pokrajine.

    4. Monoculars lahko pomaga, da se osredotočite na cilj hitro in natančno, z eno roko.High-power monotube ročni, primeren za uporabo na prostem.

    5. Zelo primeren za potovanja, opazovanje ptic, lov, kampiranje, pohodništvo.

    Specifikacija:

    Ime: Mini Teleskop

    Material: guma

    Teža: približno 65 g

    Velikost: približno 9*3*3 cm/3.54*1.18*1.18 v

    Okular premera: o 2.8 cm, objektne leče: približno 3 cm

    Premaz metoda: večplastne prevleke

    Objektiv material: optično steklo

    Nepremočljiva ravni: življenje nepremočljiva

    Seznam Vsebine:

    Teleskop*1

    Ogledalo Vrečko*1

    Obrišite S Krpo,*1

    Opomba:

    Držalo za telefon ni vključen.

    Oznake: lok fračo, mala mala prača, Mala prača, katapult fračo, mala prača zapestje, moč fračo, lov fračo, ribe fračo, strokovno fračo, spojina fračo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki