Lev Ogrlica 925 Sterling Srebro Safari Ljubimec Ogrlica Lev Ogrlica 925 Sterling Srebro Safari Ljubimec Ogrlica Lev Ogrlica 925 Sterling Srebro Safari Ljubimec Ogrlica Lev Ogrlica 925 Sterling Srebro Safari Ljubimec Ogrlica

Lev Ogrlica 925 Sterling Srebro Safari Ljubimec Ogrlica

€60.61 €48.49
Na zalogi
s36046

  • Ogrlica Tip: Obesek Ogrlice
  • Blagovna Znamka: Buse Srebrna
  • Kovine Tipa: SREBRNA
  • Spol: ŽENSKE

  • Srebro : 925K Kamen : Cirkon Cca : 19 mm x 27 mm Dolžina : 45 cm ( 18 palčna ) Nastavljiva Teža : 9.10 g Vsi predmeti, ki so narejeni v TURČIJI DOSTAVA INFO * Mi ladja v registrirani letalski pošti z 200 držav sveta. * Čas dostave je približno 7-10 dni za Bližnjem Vzhodu, v Evropi in Rusiji, 12 - 14 dni za Afriko, Zda in Smerniki Vzhodu, v čas dostave je spremenljiv kot Stranka lokalnih poštnih storitev. * Free Združujejo dostava v tednu. * Express dostava je na voljo.Pišite nam, če na katero koli vprašanje. * Mednarodni stranke so odgovorne za vse dajatve in carine.POLITIKA VRAČANJA * zadovoljstvo Strank je za nas zelo pomemben. * Sprejemamo vrnete za nadomestilo ali kredit. * Morate, da nas kontaktirate, za vračilo v točki 7 dni dni od vaš element je prišel, * Kreditne ali vračilo se bo za izvirne ceno, ki se plača, manj pomorskih * Element, ki mora biti v njihovi originalni pogoj * Smo odgovorni poškodovana ali narobe element * Če ste dont kot element, ki ga lahko mi pošljete nazaj, ampak ga je treba deliti ladijskega stroškov.O NAS Smo prisotni najboljših izbir nakit z visoko vrednost za svoje stranke prek vizualnih hiter dostop do storitev, možnost, da.V okviru filozofije edinstvenost in eye-catcing napovedi tudi podprta z opazen izkušnje in ponujamo izključno kosov konj "neverjetno cene" na področju proizvodnje in zdravstveno trgu.Doseže cilj "naše stranke zadovoljstvo je osnova našega uspeha.POVRATNE informacije POLITIKE pustimo pozitivne povratne informacije po zaključili uspešen posel.Prosimo, obrnite na nas pušča negativne povratne informacije, zato smo lahko poskusite rešiti vprašanja za vaše zadovoljstvo.Pišite NAM, Če si srečen, nakupovanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.Radi bomo odgovorili na vsa e-poštna sporočila v roku 24 ur.

    Oznake: šapa obesek, zlo ogrlica, 925 medaljona, ironman obesek, jezus kristus nalepka, vetrobransko steklo honda, pegasus obesek, amulet snake, opica obesek, ax obesek.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki