2Pcs Boot Pladenj Težkih Čevljev Mat Pladnji,Shranjevanje Pladenj,Skledo, Pes ali Mačka Skledo Preproge Past Blato za Zaščito Tal 15.75 X11.8 V 2Pcs Boot Pladenj Težkih Čevljev Mat Pladnji,Shranjevanje Pladenj,Skledo, Pes ali Mačka Skledo Preproge Past Blato za Zaščito Tal 15.75 X11.8 V 2Pcs Boot Pladenj Težkih Čevljev Mat Pladnji,Shranjevanje Pladenj,Skledo, Pes ali Mačka Skledo Preproge Past Blato za Zaščito Tal 15.75 X11.8 V 2Pcs Boot Pladenj Težkih Čevljev Mat Pladnji,Shranjevanje Pladenj,Skledo, Pes ali Mačka Skledo Preproge Past Blato za Zaščito Tal 15.75 X11.8 V 2Pcs Boot Pladenj Težkih Čevljev Mat Pladnji,Shranjevanje Pladenj,Skledo, Pes ali Mačka Skledo Preproge Past Blato za Zaščito Tal 15.75 X11.8 V 2Pcs Boot Pladenj Težkih Čevljev Mat Pladnji,Shranjevanje Pladenj,Skledo, Pes ali Mačka Skledo Preproge Past Blato za Zaščito Tal 15.75 X11.8 V

2Pcs Boot Pladenj Težkih Čevljev Mat Pladnji,Shranjevanje Pladenj,Skledo, Pes ali Mačka Skledo Preproge Past Blato za Zaščito Tal 15.75 X11.8 V

€16.62 €11.30
Na zalogi
s37261

  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Dropshipping podporo in wholesaling.

    100% Prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.Prednosti Malih Boot Pladenj Iz Različnih Velik Pladenj:Obstajata dve vrsti notranjih naprav za zaklepanje, ki se lahko kombinira z isto vrsto izdelkov, da postane velik pladenj,ki ga lahko zložene, prihranite prostor, in hkrati, enotni teži je lahek, enostaven za uporabo, kar je vsekakor mogoče doseči s tradicionalnimi velik pladenj.

    DVIGNJENIM ROBOM: Vsak boot pladenj značilnosti dvignjenim robom, ki pomaga vsebuje nered iz vsak dan umazanija, dež pade, mačka legla polja posajenih rastlin in več.Površina mat omogoča čevelj podplati, da se posuši hitreje.

    Kot NALAŠČ ZA VAŠ hišni LJUBLJENČKI in DRUGE POTREBE: Naše čevelj tla pladenj je, da je tako vsestranski, kot so zanesljiv.Lahko uporabite naš čevelj pan kot velik pes hrane, mat, barve pladenj, blato mat za čevlje, sneg talna obloga, stelja škatla, pladenj, pes mat gume, zimske preproga, in še veliko več.Zatekali v dejstvu, da je naša boot preproge bo popolnoma izpolni katerikoli namen, ki imate za njih.

    ZAŠČITITE TLA IZ POVRŠINSKIH RAZLITJE: Naš notranji in zunanji pladenj je namenjen za pokrivanje velike površine.Vsak gume boot pladenj lahko zajemajo 15.75 palčni x 11.8 palčni površino.Gume matis tudi povišana na 1 cm, da se zagotovi, da ostanejo na mestu, ne glede na okoliščine, in v vseh vremenskih pogojih.Vas prosimo, da uporabite naše visoke kakovosti mokro mat v vaši kuhinji, kopalnica, garaža, ali dvorišče.

    MULTI-UPORABITE PLADENJ: LETO, ki se UPORABLJAJO v blato prostor, garaža ali foyer; kot nalašč za zbiranje umazanija, blato, trava, sneg in dež, od škornji in čevlji v mokro ali blatnih razmerah, ko vrtnarjenje ali pohodništvo; Nepremočljiva zaščite za hrano za pse, školjke, odpadki škatle, kletke, ribe, školjke in še več.

    Specifikacija:

    Tip: čevelj pladenj-blato boot pladenj-desktop manjše izdelke za shranjevanje pladenj-rastlinskih mat cvetlični lonček blazine-pet pladenj-multi-funkcijo pladenj

    Ime: Multi-funkcijo pladenj

    Uporaba: vrata, kuhinja, kopalnica, garaža ali dvorišče.

    Poleg boot andshoe počivališče v bližini entryway ali mudroom,

    mi smo nenehno sluha o drugih uporab.Nekaj najboljših idej, ki smo jih slišali so, da jih uporabljajo v skladu:

    kampiranje.

    Hrano za hišne živali, sklede ali samodejni podajalniki.

    Gerbil, hrček, ali ptičje kletke.

    Leglo škatle.

    Čiščenje zalog v omari.

    Barve blaga na policah.

    Drva rack (ne preblizu kamin!).

    Plovila projektov ali s pripomočki za ustvarjalce.

    Kava postaje na števec.

    Zemljo za rože in lonci na saditve klopi.

    Lopate in grablje v garaži.

    Barva: črna

    Material: PP

    Velikost: 40x30x2.5 cm

    Vsebina Paketa:

    2 * čevelj pladenj za shranjevanje pladenj

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    O Nas

    Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

    1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

    2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

    O Plačilu

    Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilu, prosimo, obrnite na Soaring.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

    O Pošiljk

    1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

    2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

    3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

    4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

    Express dostava vključila DHL, EMS, Soaring.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

    O poprodajnih Storitev

    Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

    O Povratne Informacije

    1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

    2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

    Oznake: stopnje pladenj, boot mat pladenj, mačka labirint, kuža puzzle, palačinka pladenj, tovorni pladenj, dust mop slipper, vrh prtljažnik, roko obroč plavati, ploščo stopnje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki