Novo Toplo Pes Hiša Udobno Prikrivanje Psarna Mat Hišnih Kuža Visoke Kakovosti Upogljivi Mačka Postelja Novo Toplo Pes Hiša Udobno Prikrivanje Psarna Mat Hišnih Kuža Visoke Kakovosti Upogljivi Mačka Postelja Novo Toplo Pes Hiša Udobno Prikrivanje Psarna Mat Hišnih Kuža Visoke Kakovosti Upogljivi Mačka Postelja Novo Toplo Pes Hiša Udobno Prikrivanje Psarna Mat Hišnih Kuža Visoke Kakovosti Upogljivi Mačka Postelja Novo Toplo Pes Hiša Udobno Prikrivanje Psarna Mat Hišnih Kuža Visoke Kakovosti Upogljivi Mačka Postelja Novo Toplo Pes Hiša Udobno Prikrivanje Psarna Mat Hišnih Kuža Visoke Kakovosti Upogljivi Mačka Postelja

Novo Toplo Pes Hiša Udobno Prikrivanje Psarna Mat Hišnih Kuža Visoke Kakovosti Upogljivi Mačka Postelja

€6.73 €4.10
Na zalogi
s37724

  • Tip 1: Nepremočljiva mačka legla pasjo
  • Je Pametno Napravo: No
  • Vrsta: Toplo pet hiša
  • Ime: Zunanji Pet Hiša
  • material: nepremočljiva Oxford krpo + vgrajen prešite
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Tip 2: Pokopov Hiša

  • Bullet Točk:

    1、Nepremočljiva pet hiši: brez Orodja skupščine, nepremočljiva, lahko postavite kamor koli, vključno z odstranljive preproge.

    2、Udobno in toplo: Semi-zaprto pet gnezdo, vetrobransko steklo okoli za zaščito hišnih živali iz ostre vremenske razmere pozimi.

    3、Material: nepremočljiva oxford krpo in vgrajeno gobico, nepremočljiva, rainproof, zaščito pred soncem, odporen na veter, udobno in ne deformirana.

    4、Pomoč: Ko greš ven z vašega ljubljenčka, ali zagotavljanje toplega doma za mačke in pse, ki so zašli, privesti na prostem, to je pet hiša, primerna za v zaprtih prostorih in na prostem.

    5、Ne vpliva sezone:ga lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem in vse leto, kot so doma, garaža, balkon, skedenj, koridor ali drugih prostem mesta.

    Značilnosti:

    1. Nepremočljiva pet hiši: brez Orodja skupščine, nepremočljiva, lahko postavite kamor koli, vključno z odstranljive preproge.

    2. Udobno in toplo: Semi-zaprto pet gnezdo, vetrobransko steklo okoli za zaščito hišnih živali iz ostre vremenske razmere pozimi.

    3. Material: nepremočljiva oxford krpo in vgrajeno gobico, nepremočljiva, rainproof, zaščito pred soncem, odporen na veter, udobno in ne deformirana.

    4. Pomoč: Ko greš ven z vašega ljubljenčka, ali zagotavljanje toplega doma za mačke in pse, ki so zašli, privesti na prostem, to je pet hiša, primerna za v zaprtih prostorih in na prostem.

    5. Ne vpliva sezone:ga lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem in vse leto, kot so doma, garaža, balkon, skedenj, koridor ali drugih prostem mesta.

    Specifikacija:

    Ime: Zunanji Pet Hiša

    Barva: roza prikrivanje

    Material: nepremočljiva Oxford krpo + vgrajen prešite

    Velikost in teža(pribl.):

    S 35x30x35cm/13.78*11.81*13.78 v, teža: 520g

    M 40x35x40cm/15.75*11.81*15.75 v, teža: 720 g

    L 45x40x45cm/17.72*15.75*17.72 v, teža: 820g

    Primeren za: mačke, kunci ter malih in srednje velikih psih.

    Seznam Vsebine:

    1*Cat Hiša

    Oznake: velika mačka postelj, kong mačka postelj, pes izdelka, dodatek pes, pet izdelka, trendy mačka postelj, edinstven mačka postelj, mačka, pes suppli, pes, mačka postelj.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki