Bluetooth Klobuk, Kapa, Brezžični Čepkov Slušalke Slušalke za Glasbo ' enske mo {ki Fantje Dekleta Zimska Kapa z Zvočnik Mikrofon Ha Bluetooth Klobuk, Kapa, Brezžični Čepkov Slušalke Slušalke za Glasbo ' enske mo {ki Fantje Dekleta Zimska Kapa z Zvočnik Mikrofon Ha Bluetooth Klobuk, Kapa, Brezžični Čepkov Slušalke Slušalke za Glasbo ' enske mo {ki Fantje Dekleta Zimska Kapa z Zvočnik Mikrofon Ha Bluetooth Klobuk, Kapa, Brezžični Čepkov Slušalke Slušalke za Glasbo ' enske mo {ki Fantje Dekleta Zimska Kapa z Zvočnik Mikrofon Ha Bluetooth Klobuk, Kapa, Brezžični Čepkov Slušalke Slušalke za Glasbo ' enske mo {ki Fantje Dekleta Zimska Kapa z Zvočnik Mikrofon Ha

Bluetooth Klobuk, Kapa, Brezžični Čepkov Slušalke Slušalke za Glasbo ' enske mo {ki Fantje Dekleta Zimska Kapa z Zvočnik Mikrofon Ha

€9.99 €8.09
Na zalogi
s3799

  • Spol: Unisex
  • material: Bombaž
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime Oddelka: Za odrasle

  • Bluetooth Klobuk, Kapa, Brezžični Čepkov Slušalke Slušalke za Glasbo ' enske mo {ki Fantje Dekleta Zimska Kapa z Zvočnik Mikrofon za prostoročno telefoniranje, Šport na Prostem Stereo Slušalke ročaji očal

    OOTDTY

    Opisi:

    1. Nadgradili Glasbe Kapa: Bluetooth beanie je nadgrajen iz ordin ary glasbe skp.Bluetooth brimless glasbe skp nadgrajene Bluetooth 5.0 in večnamensko funkcijo.Izdelan iz 100% super mehka pletene akril, klobuk, ki vodi uporabnikove glave in ušesa toplo in omogoča uporabniku, da enostavno poklical svojo mamo.Nadgrajena glasbe cap je kot nalašč za ljubitelje glasbe, poslušanje glasbe brez nošenje dodatne slušalke.Brezžične Bluetooth stereo slušalke prinaša kristalno čist zvok, stil in udobje za uporabnike.

    2. Daljši Čas uporabe: Bluetooth glasbe beanie ponuja nadgrajeno USB baterija, ki lahko zaračuna več kot 10 ur predvajanja v približno 1,5-2 uri.Kakovostno chip set zagotavlja čist zvok in lossless glasbe, tudi ko klobuk, ki je v športne slušalke.Vgrajen mikrofon in gumbi za nadzor glasnosti omogočajo uporabniku, da odgovorite na zvočnik in proces prejšnjo ali naslednjo skladbo brez uporabe telefona.Zagotoviti lepa glasba, medtem ko teče in smučanje.

    3. Moški in Ženske Darila: Bluetooth kapa v kombinaciji z glasbo in klobuki ne zagotavljajo samo HIFI glasbeni zvok, ampak tudi toplo pozimi.Mehki materiali s a eleganca načrt, so veliko darilo za moške in ženske.

    4. s Tanko Zvočnika: zvočnik je le okoli 0.43 cm v debelino in je idealen za šport.Res HDHIFI zvoke, ki uporabljajo najnovejše tehnologije Bluetooth za izdelavo izjemno kakovost zvoka in Bluetooth lahko enostavno seznanite za iP brus X, iPhon e 7, ivz eden 8, ivz eden 6 ali kateri koli drugi pametni telefon, tablični računalnik.Združljiv z vsemi napravami Bluetooth.To je najboljše darilo za družino in prijatelje, potovanja in letenje med prazniki.

    5. Toplo Vodenje: Preko zime, tople, Bluetooth glasbe beanie ponuja zasebni prostor, ne samo, da bo toplo in uživajte v glasbi čas.Tudi če ne uporabljate glasbo, kapa določa so dovolj, da se boste počutili toplo.

    Specifikacije:

    Bluetooth različica: V 5.0 in multi-funkcijo.

    Brezžični območje delovanja: 33-65 noge

    Akumulatorska litijeva baterija: 180mAh

    Mikro-USB Polnilnik: 5V / 0.5 A

    Čas polnjenja: 1.5-2 uri

    Čas predvajanja: do 10-12 ur

    Seznam Vsebine:

    1 * Bluetooth Kapa

    1 * USB Pretvori v Micro USB Kabel

    Oznake: bluetooth komplet glasba, pi bluetooth klobuk, bluetooth poletni klobuk, klobuki bluetooth, chenfec bluetooth klobuk, gadgetree bluetooth klobuk, jazz glasbo skp, bluetooth glasbe odbor, bluetooth music tv, zelena bluetooth glasbe.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki