High Speed USB 3.0 Back Panel Širitev Nosilec za 20-Pin Header Kabel (2-Port) Matično ploščo ZA PC High Speed USB 3.0 Back Panel Širitev Nosilec za 20-Pin Header Kabel (2-Port) Matično ploščo ZA PC High Speed USB 3.0 Back Panel Širitev Nosilec za 20-Pin Header Kabel (2-Port) Matično ploščo ZA PC High Speed USB 3.0 Back Panel Širitev Nosilec za 20-Pin Header Kabel (2-Port) Matično ploščo ZA PC High Speed USB 3.0 Back Panel Širitev Nosilec za 20-Pin Header Kabel (2-Port) Matično ploščo ZA PC High Speed USB 3.0 Back Panel Širitev Nosilec za 20-Pin Header Kabel (2-Port) Matično ploščo ZA PC

High Speed USB 3.0 Back Panel Širitev Nosilec za 20-Pin Header Kabel (2-Port) Matično ploščo ZA PC

€2.08 €1.66
Na zalogi
s38646

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: /
  • Paket: da,
  • Izdelkov Stanje: Park
  • Vrsta: PCI-Express Kabli
  • Certificiranje: NOBEN

  • Značilnosti:

    1. Čiste bakrene žice jedro: z dobro prevodnostjo in hitrejši prenos.

    2. Obsežno združljivost: standardna USB3. 0 20 pin glave in razširitveno mesto PC ohišja se lahko uporablja za mainstream operacijskih sistemov.

    3. Enostaven za namestitev: Namestitev na računalnik PC-ja, uporabite matično ploščo 20P pin vtičnico za prenos na dve USB3. 0 pristanišča.

    Opis:

    To se uporablja za razširitev USB3. 0 high-speed vmesnik osebnega računalnika primeru, z matično ploščo 20P glave za prenos na dve USB3. 0 ženski vrata, in jo pritrdite z RAČUNALNIKOM opno položaj na hrbtu primeru, da spodbujajo povezavo in uporabo naprave.

    Specifikacije:

    Model: 3.0 zadnje vrstice

    Vrsta: adapter kabel

    Primerno opremo: računalnik,

    Žice material: baker

    Teža izdelka: 0.08 KG

    Paket Je Vključeno:

    1* USB3. 0 opno kabel

    Opombe:

    1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta. Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

    2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

    Oznake: črna pci nosilec, spredaj žar za tiguan, PCI Express, pci express, usb 3, dell usb pc, 56 pin ecu, nosilec, usb, 19 pin header, ac nosilec, dolgo pcie kabel.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki