Balon Stojalo Kit Jasno Namizni Balon Držalo za Rojstni dan in Poročno Okrasje Odpiranje Diplomi Slovesnosti Balon Stojalo Kit Jasno Namizni Balon Držalo za Rojstni dan in Poročno Okrasje Odpiranje Diplomi Slovesnosti Balon Stojalo Kit Jasno Namizni Balon Držalo za Rojstni dan in Poročno Okrasje Odpiranje Diplomi Slovesnosti Balon Stojalo Kit Jasno Namizni Balon Držalo za Rojstni dan in Poročno Okrasje Odpiranje Diplomi Slovesnosti Balon Stojalo Kit Jasno Namizni Balon Držalo za Rojstni dan in Poročno Okrasje Odpiranje Diplomi Slovesnosti Balon Stojalo Kit Jasno Namizni Balon Držalo za Rojstni dan in Poročno Okrasje Odpiranje Diplomi Slovesnosti

Balon Stojalo Kit Jasno Namizni Balon Držalo za Rojstni dan in Poročno Okrasje Odpiranje Diplomi Slovesnosti

€3.05 €2.53
Na zalogi
s39402

  • Številka Modela: balon imetnika
  • Nastavite Vrsto: No
  • material: Plastični
  • Razvrstitev: ballon stick
  • Priložnosti: Materinski Dan
  • Število Kosov: 7pcs

  • Opis Izdelka:

    Material:Plastika

    Velikost:Kot Na Sliki

    Količina:1 Komplet

    Barva:Jasna

    Značilnosti:

    Jasno balon stolpec znanja in pole, skodelice, bi balon stojalo kit bolj elegantno.Te balone s stojalom lahko ujemajo vse barve in oblike baloni popolnoma.

    Izdelani iz trpežnega prozorne plastike, se lahko ponovno uporabi.Balon stojalo z ločeno cups omogoča lažje držite balone z eno osnovno in dal na mizo, za mizo centerpieces.

    Enostavna za sestaviti in razstaviti balon stoji.Če si želite, da bi to zunaj, z rahlim vetrom, vam svetujemo, da uporabite močna obeh strani pene trak na dnu, da poskrbite, da stojijo na prostem stoji pri miru.

    Package vključno 1 sklop balon stoji z skodelice vsebuje 11 palice, 7 skodelice, 4 unije sklepov in 1 osnove na komplet. (ne vključuje balon)

    Lahko DIY in ustvarite svojo edinstveno balon stolpec slog.Dela odlično za zabavo, poroko, rojstni dan, prazniki, obletnice, družba odprla, praznovanja, plesa in drugih priložnostih.

    Paket Je Vključeno:

    1Set x Balon Stojalo(Baloni, ki Niso Vključene)

    Opombe:

    1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

    2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

    Oznake: antena jasno, tv, jasno, milo, jasno hd tv, jasno, tv tipko hdtv, hq jasno, tv, antena doma, jasno, tekoče lepilo, antena ključ, hqclear tv, jasno, lepilo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki