10PCS NE morem DIHATI, Ročno Zastavo Proti Rasni Diskriminaciji, Boj Za Pravice, Za na Prostem 10PCS NE morem DIHATI, Ročno Zastavo Proti Rasni Diskriminaciji, Boj Za Pravice, Za na Prostem 10PCS NE morem DIHATI, Ročno Zastavo Proti Rasni Diskriminaciji, Boj Za Pravice, Za na Prostem 10PCS NE morem DIHATI, Ročno Zastavo Proti Rasni Diskriminaciji, Boj Za Pravice, Za na Prostem 10PCS NE morem DIHATI, Ročno Zastavo Proti Rasni Diskriminaciji, Boj Za Pravice, Za na Prostem 10PCS NE morem DIHATI, Ročno Zastavo Proti Rasni Diskriminaciji, Boj Za Pravice, Za na Prostem

10PCS NE morem DIHATI, Ročno Zastavo Proti Rasni Diskriminaciji, Boj Za Pravice, Za na Prostem

€4.98 €3.78
Na zalogi
s40425

  • Dropshopping: podpora
  • Tkanine: Drugo
  • Slog: Drugo
  • Uporaba: Drugo
  • Vrsta: Drugo
  • Številka Modela: NE morem DIHATI, Ročno Zastavo
  • Jamboru Materiala: Drugo

  • Značilnosti:

    Ne morem dihati!

    Proti rasni diskriminaciji!

    Zoper nasilnega pregona!

    Pokaži vaš odnos in boj za pravičnost!

    Enostavno imeti: NE morem DIHATI zastava z belo plastično palico je zelo primeren za gospodarstvo in kodranje.Primerna za notranjo in zunanjo uporabo in številne demonstracije.

    Specifikacija:

    Ime: ne morem Dihati Zastavo

    Zastavo tkanine: tkanine iz poliestra

    Jamboru material: plastika

    Velikost: o 14x21cm/5.51*8.27 palčni

    Teža: 50 g / vrečko

    Dodatki: z 10 zastavnih drogov in 10 zastav

    Pakiranje: opp vrečko

    Seznam Vsebine:

    10 * zastavnih drogov

    10 * Zastav

    1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

    2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

    1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

    1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

    1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

    Oznake: radio cd jeep, opus jakna, workgloves xs, očesa prosti max, oem sunglases, svetloba 125 exc, lus sončne led, wiggles odraslih, turbo pad 910.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki