Decoracion Nordica Roza Balon Zebra Srčkan Živali Žirafa Plakatov In Fotografij Nordijska Platno, Slikarsko Platno Sodobne Umetnosti Brez Okvirja Decoracion Nordica Roza Balon Zebra Srčkan Živali Žirafa Plakatov In Fotografij Nordijska Platno, Slikarsko Platno Sodobne Umetnosti Brez Okvirja Decoracion Nordica Roza Balon Zebra Srčkan Živali Žirafa Plakatov In Fotografij Nordijska Platno, Slikarsko Platno Sodobne Umetnosti Brez Okvirja Decoracion Nordica Roza Balon Zebra Srčkan Živali Žirafa Plakatov In Fotografij Nordijska Platno, Slikarsko Platno Sodobne Umetnosti Brez Okvirja

Decoracion Nordica Roza Balon Zebra Srčkan Živali Žirafa Plakatov In Fotografij Nordijska Platno, Slikarsko Platno Sodobne Umetnosti Brez Okvirja

€4.97 €2.48
Na zalogi
s40586

  • Dostava Načine: Kitajska Post Hong Kong Zraka Pošta EMS DHL e-pošta
  • Predmeti: Še vedno življenje
  • Okvir: No
  • Medij: Olje
  • Številka Modela: 0118005
  • Slog: Sodobno
  • Frame mode: Brez okvirja
  • Oblika: Pravokotnik
  • Kaligrafija in slikarstvo tip: Platno slikarstvo
  • material: črnila, tisk na platno
  • Obrazec: Multi-picture Kombinacija
  • Blagovna Znamka: CLSTROSE
  • Vrsta: Platno, Saj
  • Podporne Baze: Platno
  • Original: No
  • Ime: pokrajina oljna slika na platnu
  • Tehnika: Spray Slikarstvo

  • Dragi Moj Prijatelj

    PROSIMO, DA SI OGLEDATE OBVESTILO, PREDEN BOSTE PONUDBO IN PLAČILO

    1.Negativne povratne informacije, ne reši ničesar.Če imate težave, o naših transakcij, se najprej obrnite na nas.Vedno smo pripravljeni delati stvari.

    2.Če ne boste dobili predmet, ko ga plača 20 dni,nas prosimo kontaktirajte, mi pa bi se potrudili, da bi to rešili !

    3. Bomo ladja na naslov, ki ste ga pustili na Alibaba, ko ste jih naročili, prosimo, potrdite svoj naslov za dostavo na Alibaba je pravilen, če boste plačali.Če želite spremeniti vaš naslov za dostavo, vas prosimo, mora pustite nam sporočilo s plačilom.

    Povratne informacije in Stik z nami

    1 Če niste zadovoljni s to transakcijo, iz katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Prosimo, da nam priložnost, da storite v naši moči, da reši problem.

    2 Vsi naši izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.Če kupljenega predmeta, ki ste jih prejeli je poškodovan, se obrnite na nas ASAP, bi ga rešili.

    Plačilo :

    redit Kartico ,zahodne unije,bančno nakazilo,depozitni?vse na voljo.

    Politika Vračanja:

    Nudimo celotno vračilo če so elementi, ki ni hkrati tudi kažejo na fotografije, vendar morajo biti v dobrem stanju, ne smejo uporabljati.Zato prosim chek paket, preden ga podpiše.

    Povratne informacije:

    Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

    Pogosta VPRAŠANJA:

    Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

    A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker;T/T;western union.

    V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

    A:Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo v 26 državah, kot sledi: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.

    Druge države in paket nad 2 Kg, ki imajo kupci privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

    Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

    A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

    Q:ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

    O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!

    povratne informacije

    1:zanašamo na zadovoljstvo, da successd , zato je vaše mnenje je zelo pomembno, da nam

    2: če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite nas aktivno povratne informacije

    3: obrnite na nas pred odhodom vsak negativen nevtralen povratne informacije, se bomo dela z vami, da slove nobenih težav

    Za prikaz našega kataloga s cenami ,pls vljudno iti skozi naše album spodaj,kakršna koli vprašanja o nas ,pls, vas prosimo, da stik z mano kadarkoli s spletno trgovino manager!

    Hvala!

    Oznake: krava pot, lamina plakat, obrat pot, anime pot, smasung galaxy s9 plus, lamina pared de, oopo, roza zebra, krava cvetlični lonček, postelja rjuhe.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki