PEONFLY Prostem Skateboard Nogavice Jesensko Zimske Ustvarjalne Abstraktna Umetnost Harajuku Hip Hop Street Nogavice, Pisane Vesel, Smešne Nogavice PEONFLY Prostem Skateboard Nogavice Jesensko Zimske Ustvarjalne Abstraktna Umetnost Harajuku Hip Hop Street Nogavice, Pisane Vesel, Smešne Nogavice PEONFLY Prostem Skateboard Nogavice Jesensko Zimske Ustvarjalne Abstraktna Umetnost Harajuku Hip Hop Street Nogavice, Pisane Vesel, Smešne Nogavice PEONFLY Prostem Skateboard Nogavice Jesensko Zimske Ustvarjalne Abstraktna Umetnost Harajuku Hip Hop Street Nogavice, Pisane Vesel, Smešne Nogavice PEONFLY Prostem Skateboard Nogavice Jesensko Zimske Ustvarjalne Abstraktna Umetnost Harajuku Hip Hop Street Nogavice, Pisane Vesel, Smešne Nogavice

PEONFLY Prostem Skateboard Nogavice Jesensko Zimske Ustvarjalne Abstraktna Umetnost Harajuku Hip Hop Street Nogavice, Pisane Vesel, Smešne Nogavice

€3.22 €1.77
Na zalogi
s4082

  • Spolnost: No
  • Številka Modela: lyq0009
  • Nespodobno Sliko: No
  • Debelina: STANDARD
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Sock Type: Priložnostne
  • Blagovna Znamka: Peonfly
  • material: Spandex
  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Postavka Dolžina: 25-35cm

  • Naši izdelki so blagovne znamke proizvajalcev v imenu obdelavo, nizke cene, zagotavljanje kakovosti.Podpora debelo, veliko število dobrodošli, da se posvetujejo z nami.Postavka Vrsta: Nogavice Material: 80%Bombaž Nogavica tip: Srednja cev Barva:Slog za izbiro kot picture show Slog: Modno Funkcija: Dihanje, protibakterijsko Pogoj: 100% Čisto Nov

    ŽENSKE velikosti:EUR36-40

    USA5-7.5

    ZADOVOLJSTVO STRANK

    Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

    Dostava

    1.Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.Velika količina naročila, Če imate kakršna koli vprašanja o stroške dostave, prosimo, obrnite na nas.

    2.Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

    Posebna naročila uporabo Express komercialne Express.

    3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Večinoma časa obdelave se lahko 2 do 7 delovnih dni.

    O Carinskih Dajatev

    V obravnavo naših kupcev koristi,Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.

    Prosimo za razumevanje,vendar pa carine je izven našega nadzora ne moremo guarrante ni davek, pristojbino, in ne prevzemajo nobene davčne pristojbine.

    Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.

    Plačilo

    Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Soaring.si kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Soaring.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

    Politika Vračanja

    Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

    Povratne informacije

    Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

    Oznake: Sock, nevidna nogavice smešno, harajuku street style, harajuku, stališče nogavice aus, Ulica, bt21 bts nogavice, nogavice ženske, trek nogavice ženske, smešno človek nogavic.

  • Mnenja in ocene (3)

    • Princekim 5

      Nice socks

    • Natascha231

      So cool, thank you

    • Meschukov

      Norms

    Napiši mnenje

Podobni izdelki