Klovn modeliranje Nakupovalni center otroški napihljivi stran Gradu Klovn modeliranje Nakupovalni center otroški napihljivi stran Gradu Klovn modeliranje Nakupovalni center otroški napihljivi stran Gradu

Klovn modeliranje Nakupovalni center otroški napihljivi stran Gradu

€498.47
Na zalogi
s4096

  • Embalaža: močne PVC ponjav embalaža vrečko
  • Vrhunske tehnologije: digitalno slikarstvo;svila tiskanje; ročno barvanje
  • Številka Modela: KK-TIAOC-1121
  • Design: Velik Zunanji Napihljiv Rekreacija
  • Starostni Razpon: 8-11 Let
  • material: 0.55 mm PVC ponjav
  • Barve: Kot vašo zahtevo
  • Vrsta: Napihljivi Izbacivač
  • Garancija: 3-5 let
  • Uporaba: stranke;zabaviščni park; najem in poslovne
  • MOQ: 1 Pc
  • Nadzor Kakovosti: Zelo strogi test pred dostavo.
  • Oem: Sprejemljiv

  • Klovn modeliranje Nakupovalni center otroški napihljivi stran Gradu

    otroški napihljivi stran Grad podrobnosti: Barva Kot vašo zahtevo Materiala 0.55 mm PVC ponjav MOQ 1 pc Garancija 3 leta Standardni Material z SGS, EN14960, puhalo s CE/UL standard Uporabe Oglaševanje, promocija funkcijo, praznovanje slovesnosti, najem, poslovne, zabaviščni park, teče, race ali drugi Dobavni rok je 7-15 dni po prejetem plačilu Pribor za Popravilo kit, ventilator, voda lepilo.Pakiranje Napihljivi pakirani v PVC vrečka, s kartonom za puhalo Pošiljke Za express ali po morju in zraku, Logotip, tiskanje Sprejemljivo OEM Sprejemljiva Tehnologija Vsi šivi so dvojno žico in okrepitev trakovi sešijejo na vse vzmetnice šivov

    Klovn modeliranje Nakupovalni center otroški napihljivi stran Grad slike:

    KK Tovarne moč zaslon:

    Ugotovljeno v letu 2000, po 18 letih podjetniški razvoj, družba postala znana blagovna znamka v napihljivi industriji.

    Obstajajo 18 strateško sodelovanje koalicije in 36 distribucijskih centrov v svetu, z uporabniki v več kot 100 državah in regijah, vključno z Evropsko Unijo, ZDA, Južni Ameriki, na Bližnjem Vzhodu in jugovzhodni Aziji.

    Od svoje ustanovitve, kk Napihljivi je bil zelo uspešne v podrobnosti.To centri za uporabnike, razvija uporablja rešitve za proizvode in uporablja nove ideje, nove tehnologije, nove izdelke in nove storitve za reševanje dobičkonosnosti kupcev.To je tudi samo fizično proizvajalec in ponudnik rešitev, ki nudijo izmenjavo celotno novo za poškodovane predmete storitev v napihljivi industriji .KK Gumenjakov certifikat:

    Materiali: na Splošno (razen za prilagajanje zahtevam), mi samo zagotoviti prvovrstne informacije, da je Evropski in Ameriški ravni (varstvo okolja, varnost).

    B. pralni: Prihaja

    C. Iglo med vrsticami: Evropske in Ameriške standarde, ki so 4.5-5 igle/inch.Če je notranji rob, bo ohlapna.Preveč lahko povzroči solzenje, premalo samo pušča hitreje.

    D. Izdelek proizvajalca: 18 let blagovne znamke, delavci imajo dolgoletne proizvodne izkušnje, pozna vse vrste plina plesni proizvodnje

    E. line: Bondi 9 sklop linije, ki jih uporablja dejanske Evropske in Ameriške standarde.

    F. slika ali grafika, oblikovanje: digitalni tisk in umetno slikarstvo (proizvodnja glede na zahteve)

    G. krojaštvo: ročno rezanje in enostavno skew se bo odražalo v nižji kakovosti izdelkov.

    H. Oblikovalca Ravni: Let design izkušnje, bogate praktične izkušnje različnih izdelkov, izmenjavo in študija, s po meri strank v različnih panogah, z napredno oblikovanje konceptov embalaže in podrobnosti: navodila za Namestitev 1. Kraj opreme na ravna tla, dal mat (na primer preprogo, plastični trakovi, krpo) iz opreme, in nato razvila ga. 2. Našli zrak opreme, nato pa ga priključite s izstopu zraka ventilator, in pritrdite na izstopu zraka tesno, nato pa kravato rezervnih zrak tesno z vrvjo. 3. priključitev puhala za moč in opreme, ki se bo izboklina v 5-10 minut.Dodatni ventilator za namestitev: 1. Izberite nacionalni standard 1,5 mm 2-4 mm 2 kabel za povezavo več metrov z ventilatorjem, drugi konec je povezan z air switch, in je povezana s šok patron. 2. pred uporabo preverite, če je napajalna napetost je v skladu z tovarniška ploščica in ali je smer vrtenja je pravilna. 3. Ohišje mora biti priključen na zanesljiva tla žice in redno preverjati.Za zrak ventilatorja je treba postaviti na zaščitni neto da bi se izognili nesrečam.

    Dobre storitve

    Da bi najboljši nakup izkušnje kupcev, lahko sledimo do izdelka trendi v vsakem trenutku in se obrnite na naše prodajalce.Naše podjetje je po-prodajni servis bo težko rešiti težav, za vas pravočasno po tem, ko prejme informacije o kupcu, takoj dati strankam zdravljenje mnenje ali tehnične smernice; če ne ravna takoj stopi v stik stranke v 24 urah in predlagal zdravljenje mnenja glede na dejansko stanje.Tudi upanje, da bi lahko dolgoročno sodelovanje z različnimi stranke podjetja.Imamo 18 let stari tovarni izkušnje, najbolj pregledne cene, najbolj premišljen oblikovalci, najbolj izkušenih delavcev, najlepše prodajalcev, najboljše kakovosti storitev.Prosimo, izberite naše Kai Kai!

    10% popusta za nov red, 15% off za preurejanje.

    Dobili povpraševanje na:

    Ime: Amy Lin

    Whatsapp&Wechat:+86-15920316762

    Oznake: big air stran, veliki napihljivi igrišče, odklonijo stran, iface primeru telefon, inflateable moški, boben mag, premetavati castl, city center, poceni napihljivi obiskov ene strani hiše, napihljivi igrišče za malčke.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki