Novo!!! Roland SP540-V tiskalnik kodirnik trakovi za solvent tiskalnik Roland Novo!!! Roland SP540-V tiskalnik kodirnik trakovi za solvent tiskalnik Roland Novo!!! Roland SP540-V tiskalnik kodirnik trakovi za solvent tiskalnik Roland

Novo!!! Roland SP540-V tiskalnik kodirnik trakovi za solvent tiskalnik Roland

€12.97
Na zalogi
s41356

  • MOQ: 1pc
  • Izdelek: kodirnik trakovi /Rastrskih
  • Park: Available
  • Uporaba: za Roland SP540-V tiskalnik
  • Funkcija: Popolnoma Nov in Original
  • Vrsta: Drugo
  • Blagovna Znamka: DISENJET
  • Številka Modela: GJ-0166
  • Paket: Škatle

  • Novo!!!Roland SP540-V tiskalnik kodirnik trakovi za solvent tiskalnik Roland Opis Izdelka

    1.Značilnost:brand new

    2. Model NO.: GJ0166

    3. Značilnosti: Vse 100% Nova

    4. Ime izdelka: kodirnik trakovi /rastrskih

    5. Tip: Za Roland SP540-V Tiskalnik

    6. Kraj Dostave: Guandong, Kitajske ( Celinska )

    7. Način plačila: v TT/ LC/ Paypal/ Western Union/ Moneygram/ Spletna trgovina itd.

    O nas: Smo dobavo rezervnih delov za prijavo, tiskarske in oglaševalske industrije,se osredotoči na dele, ki potrebujejo redno zamenjavo in storitev hkrati.

    Naša proizvodnja obsega je zajela običajnih rezervnih delov za vse vrste tiskalnikov, originalne črnila in vzdrževanje upravnih odborov in stroji.

    Linija izdelkov: (1).Original print head: za Xaar glava 128/200,128/360,382

    za Konica glavo KM512 42PL/14PL, KM1024 42PL/14PL,512i,1024i

    za Seiko glavo SPT510 35PL/50PL, SPT1020

    za Spektri glavo Polaris 512 15PL/35PL za Starfire 1024. za Ricoh Gen4,Gen5,Gh2220. za Epson dx4,dx5,dx6,dx7,dx8 glavo. (2).PCB odbor: Glavni odbor,tiskalna glava odbor,priključna plošča in črnila dobave krovu za vse blagovno znamko tiskalniki. (3) .Normalno rezervni del: Črnilo črpalka, črnilo carteidge, skp -top, blažilnik, črnila, cevi, filtri, magnetni ventil, metlice, kodirnik trakovi, kodirnik senzor, podatkovni kabel pasu, motorna orodja, za čiščenje palico, ne-prah krpo in tako naprej. (4).Original tiskanje sk4 črnil: Challenger/ Phaeton/GZ /Icontek/Crystaljet SK4 originalne črnila, Wit-barvni original barve, eco-solventne barve & vodni na osnovi črnila.

    Blagovne znamke velik format rezervni del smo priloženo:

    Razstave:

    Dostava: (1)Blago bo dostavljeno, ki jih DHL, UPS, Fedex, ARAMEX, hong kong Post, TNT,EMS, itd. (2)traja 1-5 dni za dostavljeno blago.Pred Pošiljanjem: 1.Če imate kakršno koli requirments in vprašanja o naših izdelkih,nam pišite po elektronski pošti,bomo odzvali v roku 24 ur. 2.Če imate kakršna koli vprašanja o blagu(številka modela,uporabite za to, kar tipom modela),in naročil prijavljeno vrednost v izvirni prejema(poslovni račun),prosimo, leve nam sporočilo po plačilu da bi se izognili dostava napačnem vrstnem redu,če ne,bomo ladja predmet glede na privzeti vrstni red. 3.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen in podrobno,tudi vaše kontaktne številke je potrebno.Če želite spremeniti blaga ali potrebujete več izdelkov,prosimo, posodobitev, preden jo boste plačali za element.Poprodajne Storitve: 1.Mi bomo poslali številko za sledenje in posodobitev predmetov dostava članice do vas, da poskrbite, da predmete, ki so pod nadzorom. 2.Zadovoljstvo strank, ki niso samo naše podjetje,vendar našo slavo,mi je dal vaše zadovoljstvo prvič,če imate kakršne koli težave ali vprašanja v zvezi z transacton prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali objavljanje reševanje vseh sporov,ki smo nabusit se bomo potrudili, da rešite vse težave, ki jih izpolnjujejo učinkovito in pravilno. 3.Po transakciji izpolnjen,če ste zadovoljni z našimi elemente,prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas in tudi v nas pusti 5 zvezdic.Prav tako bomo pustite pozitivne povratne informacije za vas.Vaš encouragment bo, da nas premika naprej in nenehno izboljšanje naših storitev,hvala za vaš čas!Garancija In Reklamacije: 1.Vse izdelke, ki jih prodajate, so bili minilo strogega pregleda, preden gredo ven.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti vnaprej. 2.Izdelki so 3months garancije po prejemu pošiljke. 3.Vrnjeni izdelki morajo biti v dobrem in prvotno stanje.Vse umetno škodo, ki niso zajamčene,kot je zlomljena,s opraskano in tako naprej.Hvala za razumevanje in sodelovanje. 4.Kupec mora plačati vrnitev, ladijski promet pristojbina za element,bomo plačali poslati, ladijski promet pristojbina. 5.Prosimo, da nas kontaktirate, pred pošiljanjem blaga bacek po e-pošti ali spletne storitve,potem vam lahko ponudimo podrobno vračanja in poskrbite, da bo šlo vse gladko.Izberite BOJIE,izberite zadovoljstvo. 1.Vse blagovne znamke 100% nova&Originalni izdelki+konkurenčno ceno+ strogi test+najhitrejši dostava+dobrimi poslovnimi+100%garancijo=naš cilj. 2.Podpora padec ladijskega prometa in prodajo po vsem svetu. 3.Veleprodajne cene neposredno iz tovarne. 4.Samo nakupovanje njih,je treba bolj popust za vas!Ste vedno dobrodošli v naši trgovini!Vsako vprašanje,tako vas prosimo, da nas kontaktirate!

    Oznake: roland vp540, vp540, dx4 roland, Topila, skp dx4, roland vp 540, sp540, roland sp300, roland rs640, roland xc540.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki