12Pcs Mačka Igrače Mylar Crinkle Žogo Mačka Igrača Interaktivni Zvočni Obroč Papir Mucek Igranje Žogice 12Pcs Mačka Igrače Mylar Crinkle Žogo Mačka Igrača Interaktivni Zvočni Obroč Papir Mucek Igranje Žogice 12Pcs Mačka Igrače Mylar Crinkle Žogo Mačka Igrača Interaktivni Zvočni Obroč Papir Mucek Igranje Žogice 12Pcs Mačka Igrače Mylar Crinkle Žogo Mačka Igrača Interaktivni Zvočni Obroč Papir Mucek Igranje Žogice 12Pcs Mačka Igrače Mylar Crinkle Žogo Mačka Igrača Interaktivni Zvočni Obroč Papir Mucek Igranje Žogice

12Pcs Mačka Igrače Mylar Crinkle Žogo Mačka Igrača Interaktivni Zvočni Obroč Papir Mucek Igranje Žogice

€1.18 €0.97
Na zalogi
s4152

  • Vrsta: mačke
  • Je Pametno Napravo: No
  • Igrače Tip: Kroglice

  • Opis Izdelka: Barva:Bela Material:Ton Papirja Ciljna Publika:Mačke Postavka Vrsta:Igrača Za Mačke Igrače Tip:Kreštav Igrača Sezona:Vse Letne Čase Značilnost:Trajno Mačke Velikost:Univerzalna Spol:Unisex Priložnosti:Notranja Velikost :4 cm/znašala 1,57"-5 cm/1.97" Značilnosti: 1.Varne in Trajne: element, ki je varna in non-toksične, ki je ni slabo in škodljivo vplivajo na vidik zdravo za vaše mačke.Narejen je iz visoko in fine kakovost materiala, ki je odporen na ugriz in praske. 2.Zanimivo & Spregovorili: mačja igrača kroglice lahko zvoke, da bi pritegnili pozornost mačke in mačke lahko dobili zabava.Kadar niste doma, ki jih lahko najdete igračo, da igrajo in preživite dolgočasno čas. 3.Bleščice & Svetle: proizvod je svetlo in sijoče, ki je najljubša vrsta mačke.Mačke, ki bo všeč, da chase ti svetlo obarvani žogo igrače okoli in jih lahko izvaja. 4.Ob Dobro Razpoloženje: igranje je nagon mačke.Ko so se nekaj igrajo, da bodo imeli dober in srečen, razpoloženje, kar je koristno za njihovo zdravje. 5.Osvobodi Svoje Roke: potem ko je to igrača, vam ni treba izgubljati časa in truda, da bi se igrali z vašim mačke, in lahko, da cenijo njihovo srčkan videz.Paket Vključuje: 1 x Hišne Barve, Papir Cvet Žogo Igrača Za Mačke 12 Kos/ Veliko Opombe: 1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami. 2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo za razliko od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

    Oznake: eboy obroč, klaus mikaelson obroč, cartier ljubezen obroč, človek obroč iz nerjavečega jekla, slišati obroč, verige zlati prstan, čakro obroč, modro srce obroč, jewellry obroč, mačje uho obroč.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki