Univerzalni WiFi Smart+IR Stikalo za Daljinski upravljalnik Avtomatizacijo Doma Pomočnik Telefonski Adapter Dom Nadzor za Alexa Google Naprave Univerzalni WiFi Smart+IR Stikalo za Daljinski upravljalnik Avtomatizacijo Doma Pomočnik Telefonski Adapter Dom Nadzor za Alexa Google Naprave Univerzalni WiFi Smart+IR Stikalo za Daljinski upravljalnik Avtomatizacijo Doma Pomočnik Telefonski Adapter Dom Nadzor za Alexa Google Naprave Univerzalni WiFi Smart+IR Stikalo za Daljinski upravljalnik Avtomatizacijo Doma Pomočnik Telefonski Adapter Dom Nadzor za Alexa Google Naprave Univerzalni WiFi Smart+IR Stikalo za Daljinski upravljalnik Avtomatizacijo Doma Pomočnik Telefonski Adapter Dom Nadzor za Alexa Google Naprave Univerzalni WiFi Smart+IR Stikalo za Daljinski upravljalnik Avtomatizacijo Doma Pomočnik Telefonski Adapter Dom Nadzor za Alexa Google Naprave

Univerzalni WiFi Smart+IR Stikalo za Daljinski upravljalnik Avtomatizacijo Doma Pomočnik Telefonski Adapter Dom Nadzor za Alexa Google Naprave

€10.47 €5.13
Na zalogi
s42285

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: NOBEN
  • Paket: No
  • Blagovna Znamka: ALLOYSEED
  • Brezžična Komunikacija: IR
  • Uporaba: Daljinsko Upravljanje
  • Številka Modela: WiFi Daljinski Upravljalnik

  • Univerzalni Inteligentni Smart Wireless WiFi+IR Stikalo za Daljinski upravljalnik Infrardeči Dom Nadzor Podporo za Alexa Google Pametni Dom, Avtomatizacija za Android IOS

    Funkcija:

    1. Uporaba z za Alexa Google Doma:

    Za Alexa Google doma IR daljinski upravljalnik.

    Z za Alexa, Google doma lahko preprosto nadzorujete klimatsko napravo, TV in navijači.

    Podpora IFTTT pametni dom scene avtomatizacije in uživajte vaš pametni življenje.

    2. Smart klimatska naprava krmilnik:

    Vaša klimatska naprava partner.

    Lahko rečete: "Alexa, turn on / off klimatske naprave, dvig / nižje temperature nastavite temperaturo (vrednost)", itd.

    Lahko nastavite prijetno temperaturo preko pametnega telefona, preden greš domov.

    Ko prideš domov, uživali vse.

    3. Zanimiv DIY:

    Le učijo funkcijo daljinski upravljalnik za nadzor potrebne opreme, kot so kamin, grelec, stropni ventilator, led, itd.

    Infrardeči daljinski nadzor ni podprt.

    DIY nadzorovanih naprav, ki podpirajo le pametne telefone in niso združljive s googlova domača stran Alexa.

    4. Pametni app nadzor:

    Smart IR blaster, lahko nadomesti večino tradicionalnih daljinski nadzor v vaš dom.

    Podpora 80000 + IR (INFRARDEČEGA samo, ne RF) nadzorovane naprave.

    Vključevanje skoraj vse infrardeči daljinski nadzor v vaš pametni telefon.

    To je varna in učinkovita za nadzor doma naprav s pomočjo pametnih telefonih, kjerkoli in kadarkoli.Združljiv z operacijskim sistemom Android in IOS.

    Specifikacija:

    Material: ABS

    Barva: Črna

    Velikost: 68x68x27mm/2.68x2.68x1.06"

    Funkcija: infrardeči povezavi, brezžični

    Področje uporabe: 20m

    Delovna napetost: 90-250V

    Delovna temperatura: - 10-50 ℃

    Opomba:

    1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

    2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

    Pakete:

    1 x WiFi Daljinski upravljalnik

    1 x USB Kabel

    1 x Uporabniški Priročnik

    1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

    bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko eno naročilo za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

    2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

    3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali bi nujno.

    4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

    1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

    2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

    3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

    4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

    Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

    I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

    V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

    Oznake: control remot, fx2n plc, glas daljinsko sony, infrardeči vmesnik smart, ifttt ir, ir daljinski upravljalnik za avtomatizacijo, ir smart, ir remote, wifi, wifi za ir rf pametni dom daljinski upravljalnik, bravia oddaljeni glas.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki