RGB Zatemniti Glasbe Stropne Luči Remote&APP Nadzor LED Stropna Lučka za bluetooth Zvočnik Doma Razsvetljave Držalo RGB Zatemniti Glasbe Stropne Luči Remote&APP Nadzor LED Stropna Lučka za bluetooth Zvočnik Doma Razsvetljave Držalo RGB Zatemniti Glasbe Stropne Luči Remote&APP Nadzor LED Stropna Lučka za bluetooth Zvočnik Doma Razsvetljave Držalo RGB Zatemniti Glasbe Stropne Luči Remote&APP Nadzor LED Stropna Lučka za bluetooth Zvočnik Doma Razsvetljave Držalo RGB Zatemniti Glasbe Stropne Luči Remote&APP Nadzor LED Stropna Lučka za bluetooth Zvočnik Doma Razsvetljave Držalo RGB Zatemniti Glasbe Stropne Luči Remote&APP Nadzor LED Stropna Lučka za bluetooth Zvočnik Doma Razsvetljave Držalo

RGB Zatemniti Glasbe Stropne Luči Remote&APP Nadzor LED Stropna Lučka za bluetooth Zvočnik Doma Razsvetljave Držalo

€25.24 €22.71
Na zalogi
s425

 • Je Svetil Vključeni: da,
 • Blagovna Znamka: Smuxi
 • Poreklo: CN(Izvora)

 • Specifikacija

  Napetost : 110V or110-220V

  Premer: 398mm x 50mm

  Moč: 36W/60 W

  Način nadzora: Stensko stikalo/ mobilno APLIKACIJO control/ daljinski upravljalnik

  Svetlobni načini: Prilagodite do temno ali svetlo, glasbo, ritem, gradient, pisane flashinging svetlobe

  Značilnosti:

  Izdelan z Visoko kakovostnih LED čip, debel akril , ki zagotavlja dolgo življenjsko čas, za trajno uporabo.

  Pametno upravljanje: svetlobe lahko nadzira različne metode, kot so stensko stikalo, mobilne APLIKACIJE in daljinski nadzor, ki zagotavlja več udobja za vas, da jo nadzorujejo.

  Multi delovni način: To so številni načini, belo svetlobo, tople svetlobe, nevtralno svetlobe, trdna, lahka, scenski načini, kot so glasba, ritem, gradient, pisane flashinging luči, da izpolnjuje vaše različne potrebe prožno, zelo pratical za vaše vsakdanje življenje.

  Mobilne APLIKACIJE in bluetooth lahko prilagodite svetlost, spreminjanje barve, daljinskega upravljalnika lahko lučko vklopite in izklopite, prilagodite svetlost in barve, predvajanje skladb, glasnost, to je tako pametno celing svetlobe, ki bo spremenilo vaš koncept za stropne luči, to je kot zvest spremljevalec, ki bo dobro skrbi za vaše razpoloženje.

  Varčevanje z energijo: S svetlo high power led svetlobni vir, varčevanje z veliko moč primerjati na isti ravni svetlosti običajno svetlobo, ki se ne uporabljajo LED čip, okolju prijazen.

  Ključne besede : bluetooth LED Stropne Luči;Glasba Stropne Luči;Glasba Stropne Svetilke;APP Zatemniti Stropne Luči

  Značilnosti :

  *Izdelan z Visoko kakovostnih LED čip, debel akril , ki zagotavlja dolgo življenjsko čas, za trajno uporabo.

  *Smart control: svetlobe lahko nadzira različne metode, kot so stensko stikalo, mobilne APLIKACIJE in daljinski nadzor, ki zagotavlja več udobja za vas, da jo nadzorujejo.

  *Multi delovni način: To so številni načini, belo svetlobo, tople svetlobe, nevtralno svetlobe, trdna, lahka, scenski načini, kot so glasba, ritem, gradient, pisane flashinging luči, da izpolnjuje vaše različne potrebe prožno, zelo pratical za vaše vsakdanje življenje.

  *Mobilne APLIKACIJE in bluetooth lahko prilagodite svetlost, spreminjanje barve, daljinskega upravljalnika lahko lučko vklopite in izklopite, prilagodite svetlost in barve, predvajanje skladb, glasnost, to je tako pametno celing svetlobe, ki bo spremenilo vaš koncept za stropne luči, to je kot zvest spremljevalec, ki bo dobro skrbi za vaše razpoloženje.

  *Varčevanje z energijo: S svetlo high power led svetlobni vir, varčevanje z veliko moč primerjati na isti ravni svetlosti običajno svetlobo, ki se ne uporabljajo LED čip, okolju prijazen.

  Paket Vključuje:

  1X Pametne Glasbe LED Stropne Luči

  Oznake: stropni zvočniki bluetooth, strop bluetooth zvočnik, neprepustna zgornja meja bluetooth zvočnik, bluetooth high power zvočnik, bluetooth moč zvočnikov, lučka led z zvočnik, stropna lučka zvočnik, blutooth zvočnik, portabl zvočnik, stropna svetilka glasbe.

 • Mnenja in ocene (0)

  Napiši mnenje

Podobni izdelki