Postane Grafiti Tuš Zavesa Kopalnica Opremljanje z Tuš Kljuke Stroj 72 Postane Grafiti Tuš Zavesa Kopalnica Opremljanje z Tuš Kljuke Stroj 72 Postane Grafiti Tuš Zavesa Kopalnica Opremljanje z Tuš Kljuke Stroj 72 Postane Grafiti Tuš Zavesa Kopalnica Opremljanje z Tuš Kljuke Stroj 72 Postane Grafiti Tuš Zavesa Kopalnica Opremljanje z Tuš Kljuke Stroj 72 Postane Grafiti Tuš Zavesa Kopalnica Opremljanje z Tuš Kljuke Stroj 72

Postane Grafiti Tuš Zavesa Kopalnica Opremljanje z Tuš Kljuke Stroj 72"x72" Kopalnica Tuš Set Zavese Zavese Kopalnica

€26.70 €13.35
Na zalogi
s43645

  • Blagovna Znamka: BBSET
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Vzorec: grafiti
  • Slog: Sodobno
  • material: Poliester

  • Opomba: Če se odločite za ladje iz Kitajske, potem bomo ladja v roku 5 delovnih dni; če se boste odločili za ladjo iz zda, bomo ladja v roku 24 ur.

    Opis Izdelka

    【VEČ NAMENE】: tuš zavesa se lahko uporabljajo ne le kot tuš zavesa, vendar se uporablja tudi kot blackout krpo, okenske zavese, particijo za ozadje - uporabite doma, apartma, condo, hotel, avtodom, RV, college študentski sobi, šola tuš, atletski klub, telovadnice in povsod drugje.

    【VISOKE KAKOVOSTI TKANINE, OKOLJU PRIJAZNO】: Naš tuš zavesa je narejen iz strokovno izbral in temeljito preizkušeni poliester tkanine, Brez PVC, Brez plastike, Ne peva, Eco-Friendly, ki Veljajo za vašo družino.Velikost 180 x 180 cm(72in*72in) .

    【NEPREMOČLJIVA, ENOSTAVNO ČIŠČENJE】: sprednji in hrbtni strani tkanine, ki se zdravijo s hidroizolacijo, naj voda noge ostanejo na površini, hitro otjerati in suho.Ali so po uporabi pralni stroj.

    【STORITEV, ČAS,KAKOVOST, GARANCIJA】: Če imate kakršna koli vprašanja, se nemudoma obrnite na nas.Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času, in zagotoviti, da vaše vprašanje ni pravilno ravna.

    Oznake: kopalnica pripomoček, kopalnica stalnica, kopalnica utensil, držalo za zobno ščetko, kopalnica storag, posoda za milo, kopalnica postavka, rok tuš, dodatno kopalnico set, v kopalnici shranjevanje.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki