Očarljivo AAA 10-11 mm krog bela črna biserna ogrlica, ki določa uhan Očarljivo AAA 10-11 mm krog bela črna biserna ogrlica, ki določa uhan Očarljivo AAA 10-11 mm krog bela črna biserna ogrlica, ki določa uhan Očarljivo AAA 10-11 mm krog bela črna biserna ogrlica, ki določa uhan

Očarljivo AAA 10-11 mm krog bela črna biserna ogrlica, ki določa uhan

€227.70 €125.24
Na zalogi
s43708

  • Fine ali Moda: Moda
  • Nakit Določa Vrsto: Ogrlica/Uhani
  • material: Biser
  • Postavka Vrsta: Nakit Sklopov
  • Obliko\vzorec: KROG
  • Številka Modela: 10-11 mm
  • Kovine Tipa: SREBRNA
  • Pearl Tip: Sladkovodnih Biserov
  • Spol: ŽENSKE
  • Priložnosti: Stranka
  • Vključena Dodatna Postavka Opis: 2
  • Blagovna Znamka: ZESYEU
  • Slog: Trendy

  • Dobrodošli na moje trgovine:

    Dobrodošli na moji trgovini trgovini!Kot je blago, ki je na sliki, je tako presenetljivo, lepoto!Če vam je všeč, ne zamudite ga!Lahko vam dam najnižjo ceno !Upam, da vam veselo nakupovanje tukaj!To vas bo blagoslovil zdravja srečo!

    Vsa vprašanja, vljudno prosim komunicirajo z nami pred dajanjem ponudb ali da bi se izognili nepotrebnim nesporazumom.prosimo, da si preberete postavka Opis in ladijski promet Opis.

    Mi bo prinesel element Pri kupcu plačilo v 3 delovnih dneh .

    Ta postavka je dostava po Singapur Letalom,dobavni rok: 18-30 delavnikih(Razen sobote in nedelje in pravne počitnice), da pridejo(Dissimilarity narod, stroški dostaviti čas dissimilarity),Imajo številko za sledenje,

    Plačilo:

    Sprejemam naslednje načine plačila: Alipay

    Odpremo In Ravnanje:

    EMS,Povprečna dostava rok je 7-10 dni.

    Če se odločite, EMS, boste morali plačati določeno pristojbino.EMS .

    tovorni je dražje.Morate plačati (25US:).to običajno traja 8-12 dni.

    Takoj jasno vaše plačilo, vam bomo ladjo iz element, ki v 48 urah. (vikend in holidy niso vključeni.) Ladijski promet in manipulativni pristojbina vključuje pakiranje, skladiščnih in distribucijskih stroškov, ne poštnina samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo je pravilna, preden boste plačali.

    Politika Vračanja:

    Če najdete kakršne koli težave s kakovostjo ko prejmete predmet od nas.Prosim email mi v kratkem.Bom rešiti to za vas v 48 urah. (Celotno vračilo ali zamenjavo, ki je veljavna v roku 15 dni po plačilu bila potrjena)

    Povratne informacije

    Cenimo vaše pozitivne povratne informacije, Vam bo pustil negativni povratne informacije, da ste, ko ste prejeli blago.Če je kaj nenavadnega ali imate nekaj dvoma, prosim, ne pustite nevtralne ali negativne povratne informacije, se lahko obrnete na nas brez oklevanja in bomo poskušali naše najboljše, da bi to rešili.

    V: ali So ti resnično resnično biseri?

    A: Ja, vse biseri smo za prodajo, so 100% resnično resnično biseri.

    V: Ste rekli, ti so pravi biseri, zakaj so cene tako nizke?

    O: mi Smo izvirni dobavitelja, ter nudimo najboljše biseri nakit po zelo nizkih cenah.

    Q Ne združite dostavo?

    O: Naše dostava je brezplačna v svetu, le nekaj dolarjev zavarovanja taksa

    Q: ali Lahko l dobim, ogrlico ali zapestnico v daljše ali krajše dolžine?

    A: Ja, samo povejte nam svoje želeno dolžino, lahko prilagodite vaš element, kot vašo zahtevo.Cene se lahko razlikujejo, saj je dolžina spremenila.

    V: želim, da spremenite drugo zaponko, je to OK?

    A: Ja, smo lahko ponudi nekatere druge na voljo zapirala za vaš predmet.Povej nam raje pod zaponko in plačati nekaj dodatnih pristojbin, lahko prilagodite vaš element, kot vašo zahtevo.

    Q; ali ste na debelo?

    A: Ja, mi smo izvirni dobavitelja.Ponujamo najboljše biseri po konkurenčnih cenah, in naše handcraft je NAJBOLJŠI.Prosimo, kontaktirajte nas za debelo podrobnosti.

    Q:ali lahko pošljete združujejo račun v drugi državi?

    A: žal mi je.Jaz tega ne morem narediti.Predpisi ne dopuščajo naše tem, da je.vendar smo lahko združite odpremo svoje predmete .

    Oznake: predstavitve pomoči baterije, siva vpletanje las razsutem stanju, siva preproge kleti, oprema za varovanje sluha 30 db, dahua ptz kamere zaprtih prostorih, ogrevalne svečke pajero 2 28l, sijaj, zvezda, luna nalepke, fancy primerih galaxy a20e, siva bodicon plesti obleko.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki