Razmišljanje Puzzle Fizike Delcev, Ki Se Vračajo Afriške Gem Šah Mancala Otrok Odbora Strategija Igre Razmišljanje Puzzle Fizike Delcev, Ki Se Vračajo Afriške Gem Šah Mancala Otrok Odbora Strategija Igre Razmišljanje Puzzle Fizike Delcev, Ki Se Vračajo Afriške Gem Šah Mancala Otrok Odbora Strategija Igre Razmišljanje Puzzle Fizike Delcev, Ki Se Vračajo Afriške Gem Šah Mancala Otrok Odbora Strategija Igre Razmišljanje Puzzle Fizike Delcev, Ki Se Vračajo Afriške Gem Šah Mancala Otrok Odbora Strategija Igre Razmišljanje Puzzle Fizike Delcev, Ki Se Vračajo Afriške Gem Šah Mancala Otrok Odbora Strategija Igre

Razmišljanje Puzzle Fizike Delcev, Ki Se Vračajo Afriške Gem Šah Mancala Otrok Odbora Strategija Igre

€32.48 €12.99
Na zalogi
s44807

  • Združljiv Znamko/Model: Nintendo
  • Blagovna Znamka: aolion
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

    A 7,000-year-old je igra sestavljena iz diamantov.Pritegnila vašo pozornost.Zanimive Afriške kamen igra je znana tudi kot Mancala, starodavna igra, ki je igral s kopanjem jame v pesek, v mnogih primerih uporaba diamantov, kot kamni.

    Stari goveda in lov igre iz Afriškega porekla, masivnega lesa plošče z orehovim kolorit, stekleni kamni različnih barv, vključno z modrc vrv vreče za shranjevanje kamni.

    Velike kartonske velikost 22*13*3.3 cm.Kartonski je oblazinjeni stopala, ki varuje pohištvo in sponke.Primeren je za shranjevanje igra kosov in je kot nalašč za potovanje.

    Mancala je najboljša igra za strategijo, sodba in potrpežljivost!Zahtevna in preprosta igra za odrasle in otroke! (primerno za otroke od 6 let in več, - je primeren za 2 igralca)

    Igra igra:Kraj, 6 kosov v vsaki šah luknjo.Šest krog šah luknje blizu sebe pripadajo sebe, medtem ko nasprotni pripada drugi strani.Oval šah luknjo na desni je tvoj dom, in nasprotnika, ki je doma na levi.

    V igri, je prepovedano za štetje kosov šah pri šahovski luknjo z roko, niti, da poberem šahovske figure in jih dal nazaj.Moramo upoštevati načelo dotika šah in igranje šaha.

    Ko je igral šah, vzemite ven vse kose v vsakem krogu šah luknjo.Start iz naslednjih šah luknjo v nasprotni smeri urinega kazalca in spusti eno kos v vsakem šah luknjo.

    4.Postavite kos šah v svoje hiše, ko se boste peljali skozi nasprotnikovo hiše, ne dovolite, da gredo, če se boste peljali skozi nasprotnikovo hišo.

    Če je zadnji šah kos se zgodi, da bo v vaš dom, se lahko sprehodite še enkrat.

    Če je zadnji šah kos je dal v prazno šah luknjo, vam lahko odvzamejo šahovske figure v luknjo in vse šahovske figure v obraz šah luknjo (vključno z enim svoje šahovske figure), ki se lahko dajo nazaj v svoj dom.

    Če eden od igralcev sprehodi skozi vse dele, vse kose v levo, ki jih drugi igralec lahko naložite s svojega doma.Nadzor nad igro.Obeh straneh šteje število šahovske figure, pridobljeni, in tiste z več šah zmagal.

    Barva:Les barva

    Material:Bambus + plastike

    Velikost:22*13*3.3 cm

    Vsebina Paketa:

    1* šah odbor

    48* šahovske figure

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: medenina šah, krpo človek, plaža človek, človek sexi, šahovnici igre, mancala, človek kratek, odbor za namizni tenis, robot tabela, profesionalni namizni tenis.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki