Sesalnik Pribor Preprogo, Talna Šoba Miele S 700 Združljiv za Antic Vpojne Kapuco HT-EMC0018-1036 Sesalnik Pribor Preprogo, Talna Šoba Miele S 700 Združljiv za Antic Vpojne Kapuco HT-EMC0018-1036 Sesalnik Pribor Preprogo, Talna Šoba Miele S 700 Združljiv za Antic Vpojne Kapuco HT-EMC0018-1036 Sesalnik Pribor Preprogo, Talna Šoba Miele S 700 Združljiv za Antic Vpojne Kapuco HT-EMC0018-1036

Sesalnik Pribor Preprogo, Talna Šoba Miele S 700 Združljiv za Antic Vpojne Kapuco HT-EMC0018-1036

€27.83
Na zalogi
s4525

  • Blagovna Znamka: Parmis
  • Vakuumski Del Vrsta: Cevi
  • Poreklo: TR(Izvora)

  • Isti Dan, Hitra Dostava Prednost

    Značilnosti izdelka;

    Kakovost Sova Vpojne Kapuco -je UVOZ IZDELKOV, ki je primerna za določeno sesalnik model. -Parkirni položaj nevihte bo pomagal popraviti vpojne glavo na vašem računalniku. -Daje visoko pometanje uspešnosti s široko sesalne kanale. -Zahvaljujoč svoji pedal, se lahko uporablja s čopičem na trdih tleh in brez krtača za preproge. -Je strani z lahkoto na vsaki površini hvala za kolesa pod njo.

    "Dimenzije izdelka, ki so, kot je ta." 0.41 G DOLŽINA = 27 ŠIRINA = 10 VIŠINA = 7

    Paketu;

    -1 Kakovosti Sova Vpojne Kapuco

    Bodite pozorni na Stvari;

    * Če izberete vzorec, ki je na nalepki pod vaš sesalnik in kraj vašem red, ne boste imeli nobenih težav.

    * Če niste prepričani, ali izdelek, ki ga želite kupiti, je primerna za vaš sesalnik ali ne, boste obveščeni o skladnosti informacije, če nam pošljete vzorec je informacije na nalepki pod vaš sesalnik.

    * Naši izdelki so pakirani tako, da ne bo poškodovan in centih z računa.

    * Omenjenih blagovnih znamk in model imena so napisana za navedbo blagovnih znamk in modelov, s katerimi izdelki so združljivi.Ni poslovno partnerstvo z omenjenih blagovnih znamk.

    Oznake: olje miele, miele ure, miele medu, sladkor miele, čisto miele, vakuumski miele, rack miele, miele timestrip, Miele FJM, sit miele.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki