COSPlAY Japonski anime Sword Art Online Asada Shino Boj proti prestavi Cos Oblačila Sprejeti po meri

COSPlAY Japonski anime Sword Art Online Asada Shino Boj proti prestavi Cos Oblačila Sprejeti po meri

€112.64
Na zalogi
s45285

  • Spol: Unisex
  • material: enotna krpo
  • Znaki: asada shino
  • Posebno Uporabo: Kostumi
  • Postavka Vrsta: Kompleti
  • Sestavine: vrh
  • Vir Tip: Anime
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • serijska številka: 183
  • Številka Modela: L M S, XL, XXL XXXL
  • Ime Oddelka: Za odrasle

  • COSPlAY Japonski anime Sword Art Online Asada Shino Boj proti prestavi Cos Oblačila Sprejeti po meri

    Opis Izdelka: Sword Art Online

    Material: enotna krpo

    Vključuje:6pcs (druga stvar, ki niso vključene)

    Znaki: Asada Shino

    Element, ki kaže:

    Prosimo, upoštevajte, da:

    1. Prosim, pustite pravilno telefonsko številko, in pravi naslov, ko polnjenje vaš kupec informacije.(Celoten ruski kupec , prosim, dajte mi svoje angleško ime, drugače ne more urediti pošiljko! )

    2 .Če zaradi kupec razlog, vključno z "zavrne prijavo za paket" ali "zavrne plačilo davka" ali "kupec država post razloga" in tako naprej, kupec moral prevzeti vse izgubili.Smo odgovoren za odgovornost ohraniti blaga levo Kitajska gladko, ko blago zapusti Kitajske, nato pa je kupec odgovoren za vse odgovoren.

    Velikost:

    Prosimo, da preverite naše velikost tabele in kako določiti velikost pred nakupom, In prosimo, upoštevajte, da je velikost grafikona lahko have1-3cm napaka zaradi merilne metode .Če ne veste, kaj velikost izberite,Prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam Bomo.

    Pribor Težave :

    Če izdelek, ki ste jo prejeli, je manjkajoči del,Prosimo, obrnite na nas,Prosimo, da posnamete fotografijo, najprej potrdite izdelka, ki ste jih prejeli Bomo potrdili in komunicirati z vami, da reši problem.Bomo poslati manjkajoče dela za vas.

    Težave s kakovostjo :

    Če prejmete izdelki imajo težave s kakovostjo,prosimo, obrnite na nas in z izdelka, slike pošlje k nam, ko smo preverite fotografije,če imajo kakovost problem,bomo komunicirali z vami.

    Kromatične razlika:

    Vsi izdelki, ki jih prodajajo, so fotografirali v naravi,ampak to je neizogibno, da se bodo rahle barve ,se razlika zaradi svetlobe ali zaslon in barve izdelka je vse v naravi.

    O pošiljki: 1. Bomo ladja vaše naročilo (za artikel na zalogi), v roku 10-15 dan po prejemu erified plačilo!Naročila, bo poslana preko Kitajske post letalom!Ponujamo tudi mednarodne Izražena dostave, kot so EMS, DHL, dodatno, ladijski promet pristojbina je potrebno, Prosimo, izberite in se obrnite na nas. 2. Ste morda polnjenje uvoznih dajatev, davkov in dajatev.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad pred nakupom.Zadovoljstvo strank povratne informacije: vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!Hvala & Vesel Nakupovanje!

    Oznake: asada shino cosplay, pražena shino cosplay, shino asada cosplay, sinon, cosplay shino, shino inuzuka cosplay, asada shino, cosplay sao, ino yamanaka cosplay, shino shippuden cosplay.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki