Candy Hiša ozadje za fotografiranje ozadju baby tuš rojstni dekor dobave photo booth rekviziti stduio W1861 Candy Hiša ozadje za fotografiranje ozadju baby tuš rojstni dekor dobave photo booth rekviziti stduio W1861 Candy Hiša ozadje za fotografiranje ozadju baby tuš rojstni dekor dobave photo booth rekviziti stduio W1861

Candy Hiša ozadje za fotografiranje ozadju baby tuš rojstni dekor dobave photo booth rekviziti stduio W1861

€8.48
Na zalogi
s45503

  • Slog: Otroci
  • Številka Modela: LW-1182
  • Vrsta: Spray Naslikal
  • Paket: da,
  • Blagovna Znamka: HUAYI
  • material: Platno

  • ~Dobrodošli na naši trgovini~ Smo strokovni fotografija ozadje proizvajalca.

    Naše predvsem kulise za Novorojenčke,Otroke,Odrasle,Družine,Poroke Fazi,Rojstni dan&Holiday Party,Torto za Hrano in fotografije.

    Prizadevamo si zagotoviti najvišjo kakovost, odlične storitve in neverjetno najnižja cena za vas.Če imate kakršna koli vprašanja

    plz vas prosimo, da convo nam, in bomo veselo odgovori, ki ste v 24 urah.

    Material

    Nudimo različne materiale ozadju krpo, če je potrebno, prosimo, obrnite na nas.

    Različne velikosti

    Uporabljamo velike velikosti, stroji za tiskanje, velikost družin, je treba zložiti.

    Velikost Po Meri:

    Smo tudi ne meri, da v teh materialov brez dodatnega-fee, Prosim sporočilo na nas, če potrebujete različnih velikosti ali modela, ki jih imamo radi govorili z vami.

    Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo ali težave, ki jih prejme, vas Prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne povratne informacije.

    Mi bi poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti problem.

    Želim vam srečno nakupovanje v naši trgovini!Hvala !

    --------------------

    Package:

    Zložen na paket privzeto.ponujamo tudi valjani dostava pot,vendar je treba plačati za dodatno dostava

    -------------------- Če izberete valjani, pakirano tanke vinil velikost min-dolžina >150 cm.Moramo zložiti enkrat ali večkrat, toliko, da se zmanjša proizvod velikost, da se prilega paket omejitev.Če želite, nas, valjani, pakirano neposredno,brez zložiti,boste morali plačati dodatne stroške prevozov!In velikosti ozadju, če pade, da potrebujemo splice, Bomo poskrbeli dvostranski lepilni.Obvestilo:Za nekatere države,Navite pakirani lahko povzroči tarife.Vse izdelke ceno niso vključene vse tarif in dajatev.Ko tarife se je zgodilo,kupec (vas) morajo imeti za sebe.

    --------------------

    Proizvodnja in Dostava:

    Naš čas obdelave je samo 4-10 delovnih dni!

    V povprečju, prosimo, dovolite 7-12 delovnih dni za NAS oddajo in 15-60 delovnih dni za mednarodno dostave

    ko je vaše ozadje da zapusti naše skladišče.

    Če imate določen datum morate vaše naročilo ali so zadevne zgoraj navedeni časovni okviri, ne bo dovolj, preprosto sporočilo nam

    in lahko delamo z vami, da se zagotovi pravočasno dostavo.Prav tako smo se veselo ponujajo express dostava možnosti na zahtevo, in bomo lahko hitro ponudbi, ki jo express dostava stopenj, če je potrebno.

    Mi ladje skoraj KJERKOLI.Če predmet nima možnosti, da ladja v vaši državi, se obrnite na mene in sem lahko ga dodate.Dobavni rok za mednarodno bo razlikujejo.

    --------------------

    O Color:

    Prosimo, upoštevajte, da vsak računalnik ima drugačno barvo in nastavitve ločljivosti, tako da barve prikazane na zaslonu, se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega

    tiskanje, odvisno od vaših nastavitev.Skupaj Trgovina ne more ponuditi povračila stroškov zamenjave na predmete, ki so rahle barvne različice za to

    razlog, saj je to naravni proces, za vsako natisnjeno element.Opravili smo naše najboljše, da dajo barvo opis vsakega ozadje.

    Slika prikazuje razliko med spletna stran prikazuje in dejansko kulise po tiskanih

    Torej, ne kraj, da če ne moreš sprejeti razlika.

    Oznake: happy birtday ballon, happy birthday srebro ballon, happy birthday ballon stojalo, happy birthday nogomet ballon, mickey happy birthday ballon, happy birthday balone, rosegold happy birthday ballon, nalepke happy birthday ballon, fortnite rojstni dan ballon, neon rojstni dan ballon.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki