Miši-28 Srčkan Miši Stikalo Nalepke Ustvarjalne Cartoon Živali Vinil Stenske Nalepke za Otroke Sobi Doma Ozadje Miši-28 Srčkan Miši Stikalo Nalepke Ustvarjalne Cartoon Živali Vinil Stenske Nalepke za Otroke Sobi Doma Ozadje Miši-28 Srčkan Miši Stikalo Nalepke Ustvarjalne Cartoon Živali Vinil Stenske Nalepke za Otroke Sobi Doma Ozadje Miši-28 Srčkan Miši Stikalo Nalepke Ustvarjalne Cartoon Živali Vinil Stenske Nalepke za Otroke Sobi Doma Ozadje Miši-28 Srčkan Miši Stikalo Nalepke Ustvarjalne Cartoon Živali Vinil Stenske Nalepke za Otroke Sobi Doma Ozadje Miši-28 Srčkan Miši Stikalo Nalepke Ustvarjalne Cartoon Živali Vinil Stenske Nalepke za Otroke Sobi Doma Ozadje

Miši-28 Srčkan Miši Stikalo Nalepke Ustvarjalne Cartoon Živali Vinil Stenske Nalepke za Otroke Sobi Doma Ozadje

€1.69 €0.85
Na zalogi
s46295

  • Scenariji:
  • Vzorec:
  • Specifikacija:
  • Materiali: Non-toxi,okolju prijazno Mat vinil PVC
  • Številka Modela: Miši-28
  • Površinska Obdelava: Papir Ozadja
  • Funkcija: Formaldehid-brezplačno
  • Blagovna Znamka: AWOO
  • Uporaba: Poslovanje
  • Obračunska Enota: Usd/Roll
  • Slog: Za Otroke
  • material: Papir
  • Postavka Št.:
  • Razvrstitev:
  • Vrsta: Papir Ozadja

  • Miši-28 Srčkan Miši Stikalo Nalepke Ustvarjalne Cartoon Živali Vinil Stenske Nalepke za Otroke Sobi Doma Ozadje

    Prosimo, da nam pošljete BARVNO KODO morate preko "Stik Zdaj" ali pošljete sporočilo na prodajalca, ko oddate naročilo.Če ste dont pustite sporočilo za nas, bomo poslali privzeto barvo (Black).

    Dostava: 1 Naš začetni naslov je Kitajska.Poskrbite, da bo vaše plačilo naslov pravilen. 2 Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 1 delovnih dni(izključeni sobota, nedelja in prazniki) po polni prejemu plačila. 3 mi ladje po vsem svetu s pomočjo Kitajske post letalom.Normalno.kupec lahko prejme sredstva v 20-30 delovnih dni po plačilu (izključeni sobota, nedelja in prazniki). 4 Če ne boste dobili izdelkov po preteku 30 dni od vašega plačila,se obrnite na nas.smo lahko povrne ali poslati.Ne moremo nadzorovati čas poštnine.to je odvisno od vremena.lete in vašo lokacijo itd.Povratne informacije: Pozitivne povratne informacije, je dobrodošel.Če obstaja kakršen koli težave ali vprašanja o predmetu ali ladijskega prometa, prosimo, da nas kontaktirate in bomo poskusili najboljši rešiti to za vas.Zahvaljujemo se vam za nakupovanje.Vrnitev: Vsi naši izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju.Če elementi, ki ste jih prejeli, je v okvari, nas obvestite v roku 7 dni po prejemu element, bomo nadomesti drugo novo ali nadomestila, če parka out (ladijski promet pristojbina ne vrača) -Če imate kakršne koli težave ali skrbi, ne glede vašega naročila ali produktih, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagajo pred pustite vse povratne informacije. -Prepričani smo, da lahko proizvajajo pozitiven rezultat za vsako situacijo in bo trdo delati, da zaslužijo svojo hvalo.Pogoji uporabe : 1. če ste pritrjena na površino steklene ali keramične ploščice, ker je material je razmeroma nemoteno.pasta pred najboljše s čisto krpo obrišite proč furnirja, to je enostavno prilepite, in še bolje; 2. nekaj več obsežnih vzorec pritrjen, sploščene lahko malo mehurčki se pojavijo, potem lahko uporabite kartico praskanje strganje, da odstranite zračne mehurčke z iglo, bo punkcijo ali majhen mehurček lahko raven, ne bo vplivalo na celotno učinek lepljenju; 3. če prilepite vlažne stene, staranja ali pa samo čopič, barve, lepila, lahko povzroči nalepke samodejno izklopi, ali lahko povzroči lupljenje stene, lahko uporabite sušilnik za lase vročega zraka sušenje barve sten ali lahko hlapnih za nekaj časa po palico, toda učinek se lahko razlikujejo, zato prosimo, da naše stranke izberite prilepi položaju; 4. če ne previdno nalepka pritrjena na napačen položaj, lahko uporabite nož za ploščate stene kotu dvigne, ponovno prilepite, običajno za ta izdelek se lahko uporablja večkrat, tako da se ne raztrga; 5. DIY serije izdelka postavitev velikost je blizu, lahko igrajo neomejeno ustvarjalnost, prosti kombinacija in ureditev obliko in položaj, lahko prvi vzorci so rezano s škarjami, zmanjšali čas, da bodite pozorni, da ne cut vzorec načrta, po prvem splošno postavitev in ustvariti kreativen prostor.

    Oznake: miško omron stikalo, gumb miške stikalo, 2 koleščkom, huano, rapoo mt, mini miška za prenosnik, elecom sledilne kroglice, huano miško stikalo, miško stikalo, mikro miško stikalo.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki