23 Kos Daed Vijak Extractor Set za napačno Vijak ali Vijakov, Zdrobljen Vijakov Extractor Vijak Odstranjevalec Nastavite z Razširitvijo Malo Imetnika, 23 Kos Daed Vijak Extractor Set za napačno Vijak ali Vijakov, Zdrobljen Vijakov Extractor Vijak Odstranjevalec Nastavite z Razširitvijo Malo Imetnika, 23 Kos Daed Vijak Extractor Set za napačno Vijak ali Vijakov, Zdrobljen Vijakov Extractor Vijak Odstranjevalec Nastavite z Razširitvijo Malo Imetnika, 23 Kos Daed Vijak Extractor Set za napačno Vijak ali Vijakov, Zdrobljen Vijakov Extractor Vijak Odstranjevalec Nastavite z Razširitvijo Malo Imetnika, 23 Kos Daed Vijak Extractor Set za napačno Vijak ali Vijakov, Zdrobljen Vijakov Extractor Vijak Odstranjevalec Nastavite z Razširitvijo Malo Imetnika, 23 Kos Daed Vijak Extractor Set za napačno Vijak ali Vijakov, Zdrobljen Vijakov Extractor Vijak Odstranjevalec Nastavite z Razširitvijo Malo Imetnika,

23 Kos Daed Vijak Extractor Set za napačno Vijak ali Vijakov, Zdrobljen Vijakov Extractor Vijak Odstranjevalec Nastavite z Razširitvijo Malo Imetnika,

€14.51 €12.19
Na zalogi
s4867

  • Uporaba: Domov DIY
  • material: NERJAVEČE JEKLO
  • Številka Modela: orodja deli
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Ročno Orodje Deli

  • Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

    Uporaba: Vijak odstranitev kompleti so kot nalašč za orodja, ki zahtevajo vijake, s katerimi je mogoče odstraniti, vključno s steno, les in kovinsko ploščo vijaki.Vijak za odstranjevanje barve in odstranjevalec so združljive z večino vrtanje in izvijač ročaj orodja.Primerna za vijake, strojni vijaki, zadnji pokrov vijaki, lesni vijak, imbus vijaki, plošče kovinski vijaki in drugi vijaki.

    Material: Vijačni extractor je izdelan iz visoko kakovostnega materiala.To daed vijak extractor set je težko, za enkratno uporabo, učinkovite, trpežne in odporne na visoke temperature.Ultra-prilagodljiv vaja razširitev je izdelan iz plastike in lahko se sklonil, zvit, in zasukan različnih zornih kotov.

    Enostaven za uporabo: Uporabite to nastavitev, da odstranite daed vijaki in sorniki, ki se lahko odstranijo v dveh preprostih korakih.Samo uporabite vaja, da bi luknje v zapiralo, ki ga glavo, in nato uporabite napo, da odstranite sponko.Odstranite črtasto vijaki v nekaj sekundah.Bodite prepričani, da vodijo postopek v obratni smeri v tem procesu.

    Združljiv: primerna za splošno velikosti in različnih zdrobljen sveder; universal les primeren za večino električni ročni vrtalni.

    Kako uporabljati vijak napo?

    Velikost # 6- # 10 mora biti nameščena v vtičnico napajalnika in šele nato priključen na razširitveno posnetek. (Druge velikosti se lahko neposredno povezana s podaljšanjem nosilec).

    Set svedrov bit v obratnem in vedno uporabljajte počasne hitrosti.

    Uporabite sveder (Dr.) za vrtanje lukenj v krekirana vijak.

    Kraj extractor nasvet (EX) v izvrtane začenši luknjo.Počasi zavrtite extractor v nasprotni smeri urnega kazalca) in pritisnite navzdol, dokler ne začutite extractor niti malo v glavo vijak.

    Obrnite predal počasi sprostite vijake iz lesa, dovolj je, da razumejo, določitev klešče in odstranite površino.

    Barva:srebrna

    Material:legirano jeklo

    Velikost:13.3 * 10 * 3.3 cm

    Vsebina Paketa:

    10 * svedri (velikosti od # 1- # 10)

    10 * centrifuge (velikosti od # 1- # 10)

    1 * podaljšali za svedre držalo

    1 * kratka vaja imetnika

    1 * gibljivo gredjo bit

    Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

    Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

    Oznake: napo vijak set, napo vijak, napo matica, napo set, vrtalni vijak, izvleček vijak, Extractor, vijak extractor set, malo vaja, navojni sveder.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki