17inch Za LED G170J1-LE1 1920*1200 TFT Popravilo LCD Zaslon Zaslon 17inch Za LED G170J1-LE1 1920*1200 TFT Popravilo LCD Zaslon Zaslon

17inch Za LED G170J1-LE1 1920*1200 TFT Popravilo LCD Zaslon Zaslon

€156.83 €119.19
Na zalogi
s49723

  • Številka Modela: G170J1-LE1
  • Paket: da,
  • Blagovna Znamka: keepingsztouch
  • Vrsta: Industrijska Zaslonu
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Dobrodošli v Keepingtouch Elektronski deli Co.,LTD.Opis izdelka : 1: Popraviti Nepravilne Zaslon, Mrtvih Pikslov , Dotik ni občutljiv, Krekirani, Razdeljeno na Zaslonu na Dotik Težave. 2: Polno Preizkušen 100% Delo, ki Jih Resnično opreme pred Odpremo 3: Ne dobavo razstavljanje navodila za namestitev in Orodja 4: Prosimo, da se ujemajo izvirno zaslon s sliko & description če smo v tem seznamu.Če ne veste.Stik z nami, da Potrdite 5: pridržujemo si pravico, da ladja ZDRUŽLJIV zasloni (del # ali proizvajalci, ne sme biti enako, ampak 100% združljivost je zagotovljena) Plačilo : 1: Smo prejeli Soaring.si plačila in papeške plačila.prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov OK. 2: Plačilo mora biti izvršeno v roku 48 ur dražbe končni čas. 3: Ne Plačuje ponudniki, ki bodo poročali.Dostava: 1: Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 48 delovnih urah po prejemu plačila (razen sobote,nedelje in Obvezne počitnice). 2: ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po meri zamude ali davka.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. 3: Kupci " Informacije: trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve. 4: Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti. 5: Če ne boste prejeli, vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Povratne informacije : 1: Če je ta postavka je v okvari po prejemu, stranka je največ 30 dni od datuma prejema za izmenjavo novo. 2: Ko se vrnete,vas prosimo, vpišite vaš Transakcijski število in vrnitev razlog je v paketu, ko smo prejeli vaše vrnete, mi lahko solove vaš problem hitro. 3: zahvaljujemo se vam za poslovanje.Ko prejmete predmet in zadovoljni z izdelkom,prosim, pustite nas pozitivno in 5 točk DSR (Podrobne Ocene prodajalcev).Bomo pustite 5 točk DSR za vas.Pišite nam : 1: Naše podjetje je strokovno in zanesljivo prodajalec.Obljubljamo varno in prijetno nakupovalno izkušnjo. 60 dni denar nazaj garancije. 2: Naše podjetje vam lahko ponudi 2.5 palca do 30 palčni LCD-zaslon (ravno TFT) in zaslona na dotik (računalnike), ki se navadno uporablja za PDA, GPS, MP3, MP4, MID, mobilnih telefonov, avto DVD predvajalniki, prenosni računalniki, UMPC , Avto DVD, radio, digitalni fotoaparat in industrijskih izdelkov. 3: Bomo poskušali naše najboljše, če želite odgovoriti na sporočilo v najkrajšem možnem času.Vendar, glede na veliko število e-poštnih sporočil, prejetih vsak dan, in v različnih časovnih conah in prazniki, vam morda ne bomo mogli odgovoriti na vaše sporočilo takoj.Zato vas prosimo, da nam dovolite, da se odzove v roku 24 ur.To je moje veselje za obdelavo vašega nakupa od nas. 4: Imamo veliko število izdelkov, ki se ne sprosti v trgovini v času.Če ne boste našli izdelek, ki ga potrebujete, prosim, pošljite sliko in model za našo customer service, naše storitve za stranke bodo lahko našli tisto, kar potrebujete v najkrajšem možnem času izdelka.

    Oznake: leseno žlico listov, leseno žlico torto, mens čevlji comfor, mi a2 črno steklo, ms dežni plašč split, leseno konico 30 cm, podaljšali kombinezon, obroč letnik 1 ct, vagina igrača žep.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki