Za Thinkpad T460 črno osnovo kritje FRU 01AW317 Za Thinkpad T460 črno osnovo kritje FRU 01AW317

Za Thinkpad T460 črno osnovo kritje FRU 01AW317

€38.15
Na zalogi
s50243

  • Slog: Podjetje
  • Spol: Unisex
  • Uporablja Modele: ThinkPad
  • Zapiranje Tip: Hasp
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Blagovna Znamka: golob, ki plujejo pod
  • Vrsta: Prenosni Računalnik Namestite Pokrov
  • Številka Modela: thinkpad t460
  • material: Plastični

  • Projekt specifikacija FRU/PN#: 01AW317 Uporablja elemente: Thinkpad T460 črno osnovo kritje Prosimo, preverite nad vsebino pred nakupom skrbno in se izognili nepotrebnim napakam.Dostava temelji na FRU, ki ste ga navedli, da bi se izognili napakam poprodajnih storitev Naši izdelki so skozi strokovno testiranje funkcije, strog videz revizije zagotoviti, da izvirni pravega blaga.Zaradi natančnost elektronske izdelke, raznolikost, prevoz škodo, ki jo povzročijo različni dejavniki, kot so poškodbe izdelka, narobe, distribucija, itd.Kontaktirajte nas takoj dati naslednji po-prodajnih storitev. 1. Za napako funkcionalnost in videz blaga, nas prosimo kontaktirajte v roku 14 dni.Mi vam bo dala celotno vračilo ali zamenjavo nasveti.Kupec bo medved vračilo takse in drugi stroški. 2 prosimo, kontaktirajte nas takoj, ko je blago narobe, tako da bomo lahko ponovno izdajo jih v času. 3 garancijski rok naših izdelkov je 60 dni.Škoda, da videz ni v okviru poprodajnih.Imamo strokovno poprodajne sistem.Prosim, vas prosimo, da kupite. 4 Če obstaja kakršno koli škodo v transport in pakiranje je očitno poškodovan, prosimo, da odprete paket in se posvetujte s kurirsko v osebo, tako da se prepreči nepotrebne težave.Če stranka podpiše in prejme paket neposredno, mi ne bo odgovoren za to.

    Mi samo želimo, da bi dobili 100% vaše zadovoljstvo po prodaji, vas prosimo, da nas petimi zvezdicami, povratne informacije pa boste dobili dobre volje, seveda bomo to isto th Promet category 1 Vsi izdelki so pakirani po privzeti nastavitvi z uporabo China Post je običajno majhen paket (običajno 15 delovnih dni, da pridejo, prazniki in drugi zunanji dejavniki zamudo prihoda) 2 Podporo, FEDEX,TNT,SF,Kitajska post zraka parceli ,EMS,DHL,UPStransport,tovora bremenijo prodajalca 70%Če potrebujete teh načinov prevoza, nam to sporočite. 3 Prevoz ne vključujejo carine in carinskih storitev. 4 zaradi carinskih predpisov, odstranimo BOIS baterije privzeto. 5 bomo dobaviti blago v roku 3-5 delovnih dni po plačilu na Soaring.si. 6 smo ugotovili, da je škoda nastala zaradi prevoza.Prosimo, da posnamete fotografije v čas in stik s službo.Bomo komunicirali s prevozno podjetje. 7 Prosimo, da zagotovite točnost in popolnost vašega prejema naslov na Soaring.si, medtem ko nakup blaga.Debelo predpisi Naše podjetje je specializirano za elektronske izdelke za več let, z bogatimi izkušnjami in močne moči, s podporo za debelo značilnosti.Dobrodošli dolgoročno in stabilno sodelovanje, vam zadovoljivo cenovni popusti in dobro po-prodajno okolje!Način plačila Podpirajo različne vrste plačila, ustvarjanje udobno, priročno in dobre izkušnje za vaš nakup.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, pošljite nam E-pošto ali spletne vizitke.Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.Storitve za stranke je naše podjetje je izročilo.To je naša čast, da prepričajo z naše blago in storitve.Prosimo, sporočite nam, če boste objavljali nobenih negativnih povratnih informacij.Mi bomo poskušali naše najboljše, da bo vaš nakup prijetno doživetje.Če ste zadovoljni z mojim proizvode in storitve, vas prosimo, da nas pozitivno 5-star povratne informacije, najlepša hvala!

    Oznake: thinkpad t460 lupini, cellphon, primeru lenovo thinkpad t460, thinkpad baterija t460, cd kpop, thinkpad t460s plošča, celsior, oglje za žar, lenovo t460 dnu, thinkpad t460 primeru.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki