Božični Okraski Nastavite Božični Okraski, Nogavice Vrvico Za Zavezovanje Vreče Lepe Lep Obesek Dekoracijo Kit Božični Okraski Nastavite Božični Okraski, Nogavice Vrvico Za Zavezovanje Vreče Lepe Lep Obesek Dekoracijo Kit Božični Okraski Nastavite Božični Okraski, Nogavice Vrvico Za Zavezovanje Vreče Lepe Lep Obesek Dekoracijo Kit Božični Okraski Nastavite Božični Okraski, Nogavice Vrvico Za Zavezovanje Vreče Lepe Lep Obesek Dekoracijo Kit Božični Okraski Nastavite Božični Okraski, Nogavice Vrvico Za Zavezovanje Vreče Lepe Lep Obesek Dekoracijo Kit Božični Okraski Nastavite Božični Okraski, Nogavice Vrvico Za Zavezovanje Vreče Lepe Lep Obesek Dekoracijo Kit

Božični Okraski Nastavite Božični Okraski, Nogavice Vrvico Za Zavezovanje Vreče Lepe Lep Obesek Dekoracijo Kit

€6.07 €4.01
Na zalogi
s52069

  • Vrsta Debelo: No
  • Številka Modela: Božič torbica za Shranjevanje nastavitev
  • Vrsta Izdelka: Darilne Vrečke & Imetniki
  • Padec Nakupovanje: podpora
  • Nastavite Vrsto: da,
  • material: Krpo
  • Poreklo: CN(Izvora)

  • Božični Okraski Nastavite Božični Okraski, Nogavice Vrvico Za Zavezovanje Vreče Lepe Lep Obesek Dekoracijo Kit

    Značilnosti: 1. Osebno družino Božični okraski.Lahko se uporablja za trgovino windows, product zaslon omare, družino okraski stranka, Božično drevo urad okraski, in se lahko uporablja tudi kot fotografija rekvizitov, da ustvarite Božično vzdušje.

    2. Lepe obrti.Vsak Božični okrasek je dobro zapakirano, da se prepreči škodo, in je trak tesnilo, ki se lahko enostavno visi na Božično drevo.Vaš otrok lahko okrasite svoje Božično drevo, DIY igre lahko prikazujejo otroške ustvarjalnosti in negovanje njihove obdelave spretnosti.

    3. Ne pozabite, družino okraski.Družina, ki izolatov osebno drevo v obliki Božični okraski doma lahko skrbno pobarvane z trak tesnilo, ki jih lahko enostavno, da visi na Božično drevo.

    4. Božič je kmalu, naše okraski so nepozabno darilo za družino in prijatelje!Lepe in čudovite vzorce in posebne elemente, ki nas spominja na težke čase, ki je minilo v tem letu.Hkrati, prav tako napoveduje prihodnje sreče.

    5. Obstajajo 4 Božični okraski, 2 Božič candy torbe, 2 Božič obraz pokriva, in 1 naselitve Božič v paket.

    Specifikacija:

    Ime: Božični Okraski Set

    Teža: približno 86.5 g

    Seznam Vsebine:

    4*Božični Okras Oglasi

    2*Božič Candy Torbe

    2*Božič Sprednji Pokrov

    1*Naselitve Božič

    Oznake: candy vesel božič, papir žamet, išias, vesel božič bel, vrečko tkanine darilo, vrečko božič plastike, s prstom stopala, božično darilo traku, notranjost particije, big nog.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki