Za iPhone 6s Gumb Domov z Flex Kabel Black Silver Gold Rose 4 Barve Visoke Kakovosti Zamenjavo, Popravilo Mobilni Telefon, Nadomestni Deli Za iPhone 6s Gumb Domov z Flex Kabel Black Silver Gold Rose 4 Barve Visoke Kakovosti Zamenjavo, Popravilo Mobilni Telefon, Nadomestni Deli Za iPhone 6s Gumb Domov z Flex Kabel Black Silver Gold Rose 4 Barve Visoke Kakovosti Zamenjavo, Popravilo Mobilni Telefon, Nadomestni Deli Za iPhone 6s Gumb Domov z Flex Kabel Black Silver Gold Rose 4 Barve Visoke Kakovosti Zamenjavo, Popravilo Mobilni Telefon, Nadomestni Deli Za iPhone 6s Gumb Domov z Flex Kabel Black Silver Gold Rose 4 Barve Visoke Kakovosti Zamenjavo, Popravilo Mobilni Telefon, Nadomestni Deli Za iPhone 6s Gumb Domov z Flex Kabel Black Silver Gold Rose 4 Barve Visoke Kakovosti Zamenjavo, Popravilo Mobilni Telefon, Nadomestni Deli

Za iPhone 6s Gumb Domov z Flex Kabel Black Silver Gold Rose 4 Barve Visoke Kakovosti Zamenjavo, Popravilo Mobilni Telefon, Nadomestni Deli

€10.17
Na zalogi
s53037

  • Kategorija: Mobilni telefon iPhone Zamenjava Rezervnih Delov
  • Združljiv Za: Apple iPhone6s Zamenjava
  • Ime Izdelka: Gumb domov z Flex Kabel Trak za iPhone 6S
  • Primerni Za: Apple iPhone 6S
  • Blagovna Znamka: DALKAT DALEE
  • Številka Modela: DKDL6920
  • Stanje: Nove Blagovne Znamke
  • Design: BAR
  • Kakovost: Razred AAA Razred AAA najvišje Kakovosti Fix za iPhone 6S
  • Pakiranje: Močna Varno Pakiranje
  • Nadzor Kakovosti: Test Ena Strogo pred Odpremo
  • Združljiv Blagovne Znamke: Apple iPhone
  • Postavka Opis: Za Apple iPhone 6S Notranji Popravila Rezervnih Delov

  • Razred AAA+ Home Gumb z Flex Kabel Trak Zamenjava Rezervnih Delov Za Mobilni Telefon iPhone 6S

    Poudarki:

    1. PRAVI Razred kakovosti AAA

    2. Smo Tovarno in vam ponujajo Konkurenčni Ceni na Debelo

    3. Mi lahko ZAMENO za vse pokvarjene dele, ki smo poslani, razen človekovih škodo.

    4. Strog Nadzor Kakovosti : 100% Opravili Trikrat Testiranje za Profesionalne Opreme in Osebja Pred Ladjo Iz

    Značilnosti:

    1. Visoka kakovost Razred AAA in popolnoma nov Dom Gumb Trak za iPhone6s

    2. Zamenjava starih, zlomljenih, krekirani, poškodovane, neuporaben eno, zaradi česar naprava bolj osvežujoč

    3. Velika količina na zalogi

    4. Odlične poprodajne storitve.Mi bo dal za takojšen odgovor na katero koli vprašanje iz naše stranke

    Združljiv Z:

    Za iPhone 6S

    Paket Vključuje:

    Gumb domov z Flex Kabel Trak Za iPhone 6S

    Opombe:

    1.Prosimo, namestili flex z izkušnjami tehničnega strokovnjaka v čisto okolje, da se prepreči kakršno koli napako.

    2. Prosimo, da nam poveste, kakšno Vrednost bi morali napisati v Račun za Deklarirana Vrednost za Carinske, bomo, kot je vaša poraba (če ne, povejte nam vrednost, ki jo želite, bomo napisali vrednost naših izkušenj), vendar ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave v vaši državi, ki se carini.

    3. Ko je pošiljka prispela, prosimo, PREVERITE, če so izdelki v DOBREM stanju.Če kateri koli škodo paketa, vas prosimo, da ne sprejme paket in nam povejte,.

    Plačilo:

    Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Soaring.si kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Soaring.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

    Politika Vračanja:

    Če želite zamenjati predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

    Povratne informacije

    Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

    Podjetje Uvod

    Shenzhen Dalkat Dalee Co., Ltd.je strokovni VEČ-desetletnega Tovarne specializirano za mobilni telefon Deli in Pribor.Nahaja se v Shenzhen, Kitajska, pokrivamo široko paleto rezervnih delov in opreme za iPhone in ostale naprave.

    Namenjen strog nadzor kakovosti in premišljen storitev za stranke, naši izkušeni člani osebja so vedno na voljo, da bi razpravljali vaše zahteve in zagotoviti popolno zadovoljstvo strank.V zadnjih letih se je naša družba uvedla vrsto dodatne opreme, vključno s tihi kompresorji za zrak, pnevmatsko ločila, vakuumske laminiranje stroji, stroji za izdajanje.

    Vam lahko ponudimo najboljšo ceno, najboljše kakovosti in strokovne storitve za vaše podjetje.

    Oznake: rose zlata tierra, rose zlata bak, rose zlata ant, rose zlata kam, deco rose zlata doma, zlato tiger doma, cellink rose doma, rose zlata doma decors, rose zlata doma dexor, rose zlata doma deko.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki