Popolna kombinacija: Digitalni Vakuumske Vosek Injektor z Auto Objemka,Vosek Injektor za Litje Nakita, Enostavno delujejo visoka učinkovitost

Popolna kombinacija: Digitalni Vakuumske Vosek Injektor z Auto Objemka,Vosek Injektor za Litje Nakita, Enostavno delujejo visoka učinkovitost

€814.88 €537.83
Na zalogi
s53075

  • Postavka Vrsta: Nakit, Orodja In Oprema
  • Barve: MODRA
  • Napetost: Voltage
  • Kraj izvora: Fujian, Kitajska (Celine)

  • Popolna Kombinacija: #HH-W06 Digitalni Vakuumske Vosek Injektor Description Visoko avtomatizacijo.Enostaven za uporabo.Daje podrobnosti in edinstveno kakovost in teže, da vsak plesni.Napajanje:AC220V,50/60HZ, enofazni Moč:450VA(Max), pessure območju:4-7 kg , prikaz Temperature obseg:40-99.9°C, Temperaturo prilagodite obseg:40-99.9°C Vakuumske ura, ki ju nastavite razpon :0~9.99 s/0~99.9 sec , Vosek vbrizgavanje ura, ki ju nastavite razpon : 0~99.9 sec , Nastavite časovni obseg za segrevanja stroja:0-99hours, Vosek kapaciteta:3 KG, Temperaturna natančnost:+/-0.2 °C, Dimenzije:450(W)*310(D)*450(H)MM Funkcije: Kot vosek plesni se injicira z voskom v vakuumu, polnjenje optimizacijo in tanke vosek je tudi zelo enostaven za injiciranje.To lahko nadzor temperature voska votlini in vosek usta ločeno in se kažejo z digitalnimi za zagotavljanje pravilne temperature, ko vosek za injiciranje.Ogrevanje čas pripravljenosti nastavitev funkcijo, se dela lahko začela takoj, ko vosek vbrizgavanje poslovanja, prihranek tako časa in energije, ampak izboljšuje tudi učinkovitost dela.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    #HH-CA03

    Auto-Objemka Opis Napajanje:AC 230V,50/60HZ,enofazni Moč:50VA Stisnjen zrak obseg:0.25-0.30 MPAP Pessure prikazan razpon:0-240KPA v območju Nastavitev: 1) enkrat injekcijo (PRESS1):10-220KPA; 2) Dva krat injekcijo (PRESS2):10-220KPA; 3) Dva krat vstavi in dodajte tlak čas za kali(ČAS):0-3 sekund; 4) Objemka pressureCLAMP):30-235KPA; 5)Naprej tlak(NAPREJ):65-235KPA; 6)Holding čas(HOLD):0-300 sekund; Program atomov v območju nastavitev:nastavitev postavko od 0 do 9-Krat vbrizgavanja obseg:9999-krat Dimenzije:1)Auto-objemka:157(W)*223(H)MM 2)Nadzorna plošča:160(W)*260(D)*145(H)MM Funkcije:Dal gume kalup za auto-objemka, vhod program številko, in pritisnite gumb start in nato objemka plesni,, pojdi naprej, samodejno ciljne vbrizgavanje voska na usta, vakuum, brizgalno vlivanje voska, objemka odprite itd, vse auto končal.Lahko poljubna kombinacija PRESS1,PRESS2,ČAS,KLEŠČE,PRIDRŽITE,NAPREJ.

    OPOMBA: 1. Usklajevanje z voskom in kompresor za zrak. 2. Vosek-vbrizgavanje tlak je lahko prostovoljna pod nadzorom.Temperatura-nadzor je zelo natančen, za 0,2% napaka. 3. Kot nalašč vosek-injicirajte učinek.Ne zračni mehurček, št deckle rob, povprečna vosek-out.

    Tukaj smo zagotovili followings, Hvala za vašo pozornost.

    -- Vse izdelke, ki so neposredno iz prvotnega proizvajalca;

    -- Vsi izmed njih so dobra kvaliteta, konkurenčne cene, odlična tehnična podpora in kot nalašč poprodajnih storitev;

    -- Boste nakup najboljše kakovosti z najcenejše možne cene zagotovljena.

    -- Ponujamo 12 mesecev garancije!

    Izjava:

    Paket, bodo označene kot osebno darilo z nižjo vrednost, da pomaga rešiti davek na carinsko.Ampak, če ste vedno obračuna davek na carinsko z nizko račun, boste morali plačati davka, ki ga sami.Cena ne vključuje davek na carinsko.Cenim vaš vrste razumevanje.

    Način plačila

    Sprejemamo 1.Bančno nakazilo, 2.Alipay 3.Kupci želijo uporabiti Kreditno ali Debetno Kartico, ki je lahko tudi plačilo preko zgornjih dveh metod.

    Odpremo in Ravnanje

    1. Več nakupov shranjevanje načrta: Prosimo, da poskrbite, da enotnega plačila za vsak element, ki ga je osvojil.Bomo združujejo dostava ko naredite več nakupov.

    Včasih dostava časa traja malo dlje, zaradi Lokalnih odpošiljanje ali drugih razlogov.

    2. Pravilno in zadostno ustrezne informacije: Prosimo, da priloženo vaša telefonska številka, če ste plačilo, tako da smo lahko objavite vaš paket varnosti in gladko.Vedno poskrbite, da zagotavljajo dovolj informacij, ki nam pomagajo, da z gladko dostave.

    Politika vračanja

    1. Vrnitev paket mora biti v originalni embalaži, mora biti vse v novo stanje.Manjkajoči del\ \ 's, ali karkoli, v prvotnem stanju, da ne bo upravičena do nadomestila.Zagotovili bomo ustrezne informacije Soaring.si in Alipay, kot so prevozniki\' potrditev in izdelki fotografije.Zamenjava in nadomestila, ne bo obravnavalo, dokler se ne vrne element, ki je prejel.

    2. V garancijskem roku, vsi dopisi ali vračilo zaradi napake, so brezplačna (Kupec je odgovoren za stroške pošiljanja).Vedno smo mar za vas, naše cenjene stranke, vas prosimo, da nas kontaktirate preko .Vaše zadovoljstvo je vedno na vrhu naše vodilo.

    Oznake: injektor vosek, digitalni vakuumske vosek injektor, napolnite pralni, vedro cevi, injektor vakuumske, vosek plevela, jewelri orodje, rastlina ohranjevalnik zaslona, chuck stroj, čeljusti stroj.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki