Ročka Stojalo Stojalo za Uteži Imetnik Organizator za Telovadnice Ročka Stojalo Stojalo za Uteži Imetnik Organizator za Telovadnice Ročka Stojalo Stojalo za Uteži Imetnik Organizator za Telovadnice Ročka Stojalo Stojalo za Uteži Imetnik Organizator za Telovadnice Ročka Stojalo Stojalo za Uteži Imetnik Organizator za Telovadnice Ročka Stojalo Stojalo za Uteži Imetnik Organizator za Telovadnice

Ročka Stojalo Stojalo za Uteži Imetnik Organizator za Telovadnice

€31.85 €23.89
Na zalogi
s53678

  • Številka Modela: Drugo

  • Značilnosti:

    1. Premium Material: stojalo je narejeno iz visoko-kakovostnega jekla in mat gume, in je čvrst in vzdržljiv.Zagotavlja učinkovito zaščito tal.

    2. Nosilna Zmogljivost: največja nosilna zmogljivost rack je 100 kg, ki bo ustrezala vašim potrebam.

    3. Okrepiti Design: stojalo pokaže okrepiti nosilec jeklene cevi, zaradi česar je lahko podpirajo različne vrste treninga.

    4. Edinstven Design: stojalo značilnosti zaokroženo nosilec načrtovanja, da bi se izognili trkom ali praske, ko ob utežmi.

    5. Široka Uporaba: stojalo lahko dajo galvanizacijo utežmi, omejeno utežmi, gumirani utežmi, pobarvane utežmi, dip utežmi in druge vrste treninga.

    Specifikacije:

    Material: jeklo

    Postopek: brizganje

    Kategorije: dvojno plast ročka rack

    Značilnosti: se lahko uporablja za shranjevanje galvanizacijo utežmi, omejeno utežmi, gumirani utežmi, barve utežmi, dip utežmi in druge vrste treninga

    Teža: približno 1300g

    Velikost: približno 37*35*12 cm/14.57*13.78*4.72 palčni

    Seznam Vsebine:

    Ročka Rack*1

    Oznake: shelve za shranjevanje, za omaro polica, imetnik rack, imetnik kuhinja, talna stojalo, kuhinja orgle, za kuhinjo rack, kuhinja storag, rack steno, rack storag.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki