TPE Led Sneg Čevelj Zajema Kampiranje, Pohodništvo Dereze Ice Oprijem Blato Mokri Travi Sprehod Vleko Cleats Z Multi-directional Klinov TPE Led Sneg Čevelj Zajema Kampiranje, Pohodništvo Dereze Ice Oprijem Blato Mokri Travi Sprehod Vleko Cleats Z Multi-directional Klinov TPE Led Sneg Čevelj Zajema Kampiranje, Pohodništvo Dereze Ice Oprijem Blato Mokri Travi Sprehod Vleko Cleats Z Multi-directional Klinov TPE Led Sneg Čevelj Zajema Kampiranje, Pohodništvo Dereze Ice Oprijem Blato Mokri Travi Sprehod Vleko Cleats Z Multi-directional Klinov TPE Led Sneg Čevelj Zajema Kampiranje, Pohodništvo Dereze Ice Oprijem Blato Mokri Travi Sprehod Vleko Cleats Z Multi-directional Klinov TPE Led Sneg Čevelj Zajema Kampiranje, Pohodništvo Dereze Ice Oprijem Blato Mokri Travi Sprehod Vleko Cleats Z Multi-directional Klinov

TPE Led Sneg Čevelj Zajema Kampiranje, Pohodništvo Dereze Ice Oprijem Blato Mokri Travi Sprehod Vleko Cleats Z Multi-directional Klinov

€8.24 €5.76
Na zalogi
s57235

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Dereze

  • Bullet Točk:

    1、Multi-directional Klinov: Z našimi uporabniku prijazen teče klinov, lahko začnete svoj dan, ne glede na pogoje.Zahvaljujoč multi-directional klinov, lahko enostavno slediti in hkrati doseči oprijem na ledu in zasneženi cesti in makadamskih površin.

    2、Stretch Fit: klinov uporabite vpenjalni sistem za varno pritrditev koli čevelj.Ne pozabite, da celats lahko videti manjša, kot je vaša dejanska čevelj velikosti, vendar se raztezajo precej, da se prilega v vaš čevlji ali škornji.

    3、Enostavna in Lahka: V TPE zagotavlja prilagodljiv, lahek vleko rešitev za ves dan.So primerni za preprosto in varno čez svoje čevlji ali škornji in krat določitvi dovolj majhna, da shranite v nahrbtnik, torbo ali v avtu.

    4、Zmanjšanje Poškodb: testirano za prilagodljivost na -45℉.Celotno edini pokritost z zagozd na pete in forefoot ohranja oprijem med normalnim korakom.Agresivno klinov in obroči preprečevanje zdrsa in padci na ledu, snega in mokrem cestišču.

    5、Visoka Vzdržljivost: Zasnovan in izdelan tako, da najvišje kakovosti in standardov učinkovitosti, klinov zagotoviti varno prijem za čevlje in škornje in so enostavno, da dajo na in vzlet.

    Značilnosti :

    1. Preprečitev zdrsa na ledu.

    2. Enostavno, da dajo na in vzlet.

    3. Ne potrebujete posebne sponke ali pasu, da dajo na svoje čevlje.

    4. Uporablja se lahko v mokro travo, blato, sneg, led in drugih področjih.

    5. Visoka kakovost foundation, dobra prilagodljivost in odpornost proti obrabi.

    6. Termoplastični elastomeri z odlično elastičnost in visoko gostoto manganovega jekla, da se zagotovi največja trpežnost.

    Specifikacije:

    Material: TPE novih okoljskih materialov

    Barva: črna

    Uporablja: sneg in led vreme, planinarjenje prehodu, ribolov, itd.

    Velikost: S: o 240x120x70mm/9.45x4.72x2.76in Teža: okoli 310 g

    M: o 260x120x70mm/10.24x4.72x2.76in Teža: 320 g o

    L: o 290x120x70mm/7.48x4.72x2.76in Teža: približno 330 g

    XL: o 320x120x70mm/12.6x4.72x2.76in Teža: približno 340g

    Seznam Vsebine:

    1 Par Led Sneg Čevelj Zajema

    Opomba:

    1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

    2. Prosimo, dovolite 1-3cm merilna toleranca zaradi ročnega merjenja.

    Oznake: umetni travi na prostem, turško raki, ženski krpljami, ženske krpljami, oprijem cleats hoja, vzpon ledu, pohodništvo sneg rokavi, boot led prijemala, anti slip spike, boot oprijem.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki