Lesene plank steno vinil krpo novorojenčka cvet tla fotografija kulise za otroka, poroka lutka foto studio portret okolij

Lesene plank steno vinil krpo novorojenčka cvet tla fotografija kulise za otroka, poroka lutka foto studio portret okolij

€14.33
Na zalogi
s5769

  • Blagovna Znamka: NeoBack
  • Slog: Les Plank
  • Za: Rojstni Dan, Na Zabavo, Novorojenčka, Poroka, Počitnice, Baby Tuš
  • Vrsta: Digitalni tisk
  • material: Tanko Vinil
  • Značilnosti: Ne šiv, Ugodno
  • VELIKOST: Optional or customized
  • Številka Modela: lv-010
  • Tiskani način: Digitalno Natisnjena okolij
  • Po meri: ime,datum,vse besede, ki se lahko doda
  • Uporaba: Foto studio, fotografiranje kulise, dekoracijo
  • Paket: Zložen v vode, ki so dokaz mehurček pack

  • Sorodni izdelki

    Spoštovani Kupec, dobrodošli v naši trgovini.

    Smo strokovni fotografija ozadje proizvajalca.Naše ozadju je predvsem usmerjena na dojenčkov,otrok, odraslih,prazniki,rojstni dnevi,poroke, itd.Če potrebujete meri ozadja, vas prosimo, da nas kontaktirate.

    Velikost: Smo lahko različne velikosti kulise za vas, Prosimo, izberite velikost, ki jo potrebujejo.Če ni vaše velikosti, ki prikazuje, se lahko obrnete na nas.Katere koli velikosti, lahko po meri.

    Material: Digitalni krpo, imenovan tudi tanke vinil

    Package: Zložiti v watter dokaz mehurček paket , kot na spodnji fotografiji.ponujamo tudi valjani dostava pot,vendar je treba plačati za dodatno ladijskega prometa, prosimo vas vljudno razumeti.

    Element Značilnosti:

    1. Naše luči je celoten kos, ni šiv.

    2. Lahki, enostavno ravnanje in prevoz.Ne žep!Če želite dodati žep, vas prosimo, da stik z mano.

    3. Material vinil, ne vode, ki so dokaz.Ga ni mogoče oprati, lahko očistite z vlažno krpo.

    O color:

    Dobro je opozoriti, da, T je isto sliko v različnih monitorjev bo pokazal različne barvne učinke.Ob istem času, ker naše ozadje ali slikovni material črnilo v različnih paketih, v ozadju, ko bo natisnjena, ki imajo zelo majhne razlike.Torej, če ne morete sprejeti, prosimo, nakup previdno.

    Vrne: Ko boste prejeli vaš element in ne zadovoljni, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden boste vrnili.Vrnitev ladijski promet pristojbina je treba plačati kupci.Povratne informacije:

    Vaše zadovoljstvo je naš cilj , če ste zadovoljni z našimi ozadje in naših storitev, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdic.

    Komunikacija je bolj učinkovita kot nevtralne ali negativne povratne informacije in reševanje.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave.Bomo odgovor in slove to ASAP.Hvala za vaše zaupanje! ❤

    Pravi Strel

    Pogosta VPRAŠANJA:

    Q: Kako odstranite gube?

    A: Ker sem dia je zložiti na ladjo, tako da to je enostavno, da so gube.Spodaj načine, kako vam lahko pomaga odstraniti gube:

    1. Lahko visi v ozadju, ali zaviti na cev za zmanjšanje gub

    2. Y ou lahko železa na hrbtni strani ozadju z nizko temperaturo, da odstrani ali zmanjša gube, ampak prosim, ne likalnik na sprednji strani v ozadju, ali naj ozadju dotik vode, ker da bo uničil ozadju.

    Q: Kako narediti ozadje po meri?

    A: lahko pošljete zahtevo na naš oddelek za podporo strankam ali pustite sporočilo, naš oblikovalec bo design je za vas, Če ste zadovoljni z design , bo ponudnik kupca bo ustvariti posebno povezavo za vas,lahko kupite v povezavo.

    V:Kako dolgo bo trajalo, da pošljete ozadju(s) do mene?

    A: potrebujemo 2-4 delovnih dneh, da proizvajajo po naročilu.Ponavadi to traja 12-20 delovnih dni, zda; 15-30 delovnih dni, Evropa, Azija, Oceanija; 25-60 delovnih dni, Afriki, Južni Ameriki.Če ste zaskrbljeni, da bi Dobili paket, kontaktirajte nas, da izberete hitra dostava.

    Q: Lahko sem tiskanja lastno sliko ali desigin?

    A: Ja, smo lahko natisnete svojo sliko.Morate zagotoviti visoko kakovostno tiskanje, datoteke za nas.Ločljivost najmanj 300 dpi.

    Q: Koliko ozadje materiala imate ?

    A: Zdaj, imamo 3 vrste materiala.Tanke, vinil, polyster in oxford.

    Oznake: polje presenečenje, 5x7ft, obleko za dekle z, hawai ' stranka, zajček novorojenčka, otrok obleka princess, risanka palačinka, ozadje lutka, baby jajce, darilni set samorog.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki