Očarljivo Pravi vzorec Žogo Obleke tričetrt Rokavi Stopenjski Ruffles Modra Poročno Obleko Očarljivo Pravi vzorec Žogo Obleke tričetrt Rokavi Stopenjski Ruffles Modra Poročno Obleko Očarljivo Pravi vzorec Žogo Obleke tričetrt Rokavi Stopenjski Ruffles Modra Poročno Obleko Očarljivo Pravi vzorec Žogo Obleke tričetrt Rokavi Stopenjski Ruffles Modra Poročno Obleko Očarljivo Pravi vzorec Žogo Obleke tričetrt Rokavi Stopenjski Ruffles Modra Poročno Obleko Očarljivo Pravi vzorec Žogo Obleke tričetrt Rokavi Stopenjski Ruffles Modra Poročno Obleko

Očarljivo Pravi vzorec Žogo Obleke tričetrt Rokavi Stopenjski Ruffles Modra Poročno Obleko

€253.47 €159.69
Na zalogi
s59803

  • Nazaj Design: zadrgo
  • Blagovna Znamka: EMIQIAN
  • Postavka Vrsta: Poročne Obleke
  • Vlak: Sodišče Vlak
  • Pasu: Naravni
  • Silhueta: Žogo Obleke
  • Rokav Slog: Redni
  • Poročno Obleko Tkanine: Organza in Tila
  • Dekoracijo: Ruffles
  • Slike Dejanske: da,
  • Zgrajena v Modrc: da,
  • Rokav Dolžina(cm): Tri Četrtine
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Za Nosečnice: da,
  • Izrez: O-Vratu
  • Številka Modela: 16wd001

  • KAKO UKREP:

    Velikost Grafikona:

    Barvno Paleto:

    OPOMBA:

    A : Ta obleka ne sme vsebovati nobenih dodatkov, kot so rokavice, poročni veil in crinoline petticoat ( prikaži na slike).Ponudbe je za eno obleko samo!!!

    B : Ker je računalniški zasloni so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

    C: To je zelo normalno, da so 1 cm merilni pogrešek med velikostih, ki jih zagotavljajo in velikosti obleko, boste prejeli.Ta vrsta napake ne more biti sprejeta za vsak vrne ali izmenjav.

    D : Obleko, Se Lahko izvede v po Meri Velikost, Barvo, Obliko (Brez Dodatnih Stroškov) .Te obleke se lahko meri glede na vaše meritve.Če vaše meritve so pot off moj velikost grafikona, veseli smo, da bi obleke po vaših meritev tako dolgo, kot se strinjate, da končno spremembo, ki bi bili potrebni za najboljše prileganje.Priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni pred nakupom katerega koli obleke online.

    Plačilo

    A. PLS kliknite na "Kupi Zdaj" gumb, ko ste mesto v vrstnem redu, nato pa ga bo pripeljala do konca plačilo, medtem ko lahko pustite sporočilo v zvezi meritve, barvo in druge podrobnosti, ki mislite, da je pomembno.

    B. Depozitni je BREZPLAČNO varno plačilo storitev, ki se samodejno na voljo na vseh transakcij.Ta storitev zagotavlja, da se plačila, ki je izdal dobavitelj šele, ko jih potrdi zadovoljivo prejemu vašega naročila.

    C. Trenutno lahko plačila z 1) Kreditne Kartice 2) Bančno Nakazilo 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Druge Metode podpira Soaring.si, kot so Maestro, Qiwi Denarnice ,Solo, Carte credit card, PostePay, CartaSi, 4B in Euro6000. Več možnosti plačila bodo na voljo na Soaring.si v prihodnosti.

    Embalaža: Naši izdelki so pakirani v vodo-nepropustno polybag.Ali, če imate kakšne posebne zahteve, povej nam, mi bo paket glede na vaše zahteve.

    Zavarovanja in po Meri: Kupci niso odgovorni za kakršne koli zavarovanja, ki ga zahteva, in vseh davkov ali dajatev, ki jih zaračunavajo svoje države.

    Pogosta VPRAŠANJA

    1.kaj je ravnanje čas za red?

    Ponavadi to traja 7-15 dni za obleko, da bo pripravljena za odpremo, Vezenih in Težka Beaded obleko traja več 5-10 dni .Če potrebujete nujno, PLS stik z nami prvič, smo lahko hitenja vaše naročilo.

    2.Kako dolgo traja za čas poštnine?

    A:EMS čas poštnine približno 5-10 dni.EMS je moč v državi, kot so ZDA,, Kanada,Avstralija,Rusija,Singapur,velika britanija,Francija,Nizozemska,Švedska,Nemčija,Japonska,Fenland,Grčija.Če niste v teh državah, da bi bolje izbrati druge ladje podjetja.

    B: TNT DHL ali je moč za večino držav po vsem svetu, vendar ladjar stroškov, bi se lahko malo višja kot EMS.Dobavni rok je običajno približno 3-5 delovnih dneh.

    3.Ponujate meri storitev?

    Da,delamo.lahko naredimo obleko po vaših meritev tako dolgo, kot se strinjate, da končno spremembo, ki bi bili potrebni za najboljše prileganje.Priporočamo, da imate svoje meritve, ki jih sprejme strokovni pred nakupom katerega koli obleke online.

    4.Lahko smo se odločili za drugo barvo za obleko (design)?

    Da,vse barve prikazane na naši paleti so obvezna za vas.PLS povej nam barvo ime ali barvo številko iz naše grafikonu,potem smo lahko obleko v barvah vam je ljubše.

    5.Če sem (smo) vam pošljemo nekaj slik, da prikažete načrt,lahko vam bo to za mene(nas) ?

    Da,lahko naredimo obleko glede na slike, ki ste nam jih poslali.Bolje, da nam pošljete visoke ločljivosti slike z različnih mnenj,tako da bomo lahko bi bilo tako, kaj lahko pričakujete.

    6.kaj je prednost vaše izdelke?

    Kakovost: imamo 10 let izkušenj v izdelavi poročno obleko.Podrobnosti, kot so močna steznik in se v celoti podložen.

    Storitve:nudimo po meri narejene storitev brez dodatnih stroškov od kupca.Smo podjetje intergret design,proizvodnja,trženje,vam lahko ponudimo najugodnejše cene in po službi .PLS glejte našo politiko vračanja spodaj.

    Politika Vračanja

    Preklic Naročila

    Zavedamo se, da naročite obleko za posebne priložnosti, je pomembno podjetje, in naša politika glede odpovedi je bil ustvarjen s tem v mislih.Vendar pa je pomembno poudariti, da naše obleke so narejene, da bi, in ko je postopek ustvarjanja se je začelo materialov, ki jih ni mogoče ponovno uporabiti.Dobra novica je, da po dajanju vaše naročilo, je še vedno časa, da bi vaš um.Prosimo, obrnite se na naš preklica spodaj za podrobnosti.

    Naše Odpovedi Politike

    1.Naročila prekličete v roku 24 ur za potrditev plačila bodo primerni za polno nadomestilo.

    2.Naročila prekliče 1-3 dni po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov in 50% cene za nakup izdelka.

    3.Naročila odpovedana po 3 dni za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

    Oznake: črna zveze, moški royal poročno obleko, burgundija ženina, ki bo ustrezala, modra obleka formalno, modra obleka dolgo, modri obleki dolgo, dolžina tal til, obleko macheda, obleka poročna fotografija pravi, 2 plast obleko.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki