Fizika laboratorijske opreme, električno preizkusa orodja ,potisnite rhostat 20 ohm

Fizika laboratorijske opreme, električno preizkusa orodja ,potisnite rhostat 20 ohm

€17.62 €16.03
Na zalogi
s59936

  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Predmet: fizika

  • fizika preizkus orodja ,rhostat 20 Ω

    kupec obvestilo ,stranke lahko izbirajo lab opreme po naročilu ,ga dodate v nakupovalno košarico ,se vam pa, da sem se spremeni cena za vas .da več, dostava cen in proizvodov cene lahko nižje .

    Zadovoljstvo Strank

    Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

    Plačilo

    1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo.

    2. Mi bo dostava blaga v 3-5 delovnih dneh po prejemu vašega plačila.

    3.Kupcu so odgovorni za katero koli davčno in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev.

    Dostava in predajo

    1 Če nudimo brezplačno dostavo, naročila, bo poslana z HONGKONG POST AIR MAIL ali Kitajska Post air mail v 14-17 dni.

    3. EMS je naša prednostna način dostave preveč.Medtem UPS,DHL,Fedex,TNT, ki so na voljo.Prav tako lahko izberete njih, ampak smo morali dodati stroške na svojo nabavno ceno.

    2. Poskrbite, da pusti telefonsko številko, ko polnjenje vaš kupec informacije.

    3.Preverite lahko, blago, če je to v tranzitu skozi sledenje ŠT .

    Opombe

    1. Kupcu so odgovorni za kakršno koli zavarovanje mislite, da je to potrebno.

    2. Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

    3. V naši spletni strani vsi izdelki so materiala predmet fotografije, ker sliko za kavo, utripajoča luč, fotografski tehnologiji, kot tudi osebne računalnike predstavitve in tako na različnih razlogov, delno blago pokazali barvo lahko z materialom, ki so predmet nekatere kromatične nepravilnostim, barve, vse dosegati materialne cilj kot.

    Povratne informacije

    1.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

    2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

    Hvala!

    Oznake: doma lab, komplet laboratorij, fizika igrača, niz fizike, električni laboratorij, konveksna leča fizike, električni lab, kabel lab, dnk strukturo, physic.

  • Mnenja in ocene (0)

    Napiši mnenje

Podobni izdelki